Banner

Pe 24 februarie votăm românește, UNIREA la Chișinău! Partidul Democrația Acasă, înregistrat oficial, de către CEC, în cursa electorală

Email Imprimare PDF

01_unireaPartidul UNIREA – Democrația Acasă a fost înregistrat oficial, de către Comisia Electorală Centrală, în cursa electorală pentru alegerile parlamentare. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de astăzi, 29 ianuarie a CEC, fiind înregistrați 37 de candidaţi la funcţia de deputat pe lista Partidului Politic „Democrația Acasă" pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 în circumscripția națională, transmite InfoPrut, preluat de Romanian Global News.

Totodată, a fost înregistrat simbolul electoral al formațiunii pentru imprimare în buletinul de vot, care reprezintă o hartă stilizată a României și Republicii Moldova, unite printr-un contur inclusiv cu teritoriile istorice ale României Mari – Sudul Basarabiei și Nordul Bucovinei. Pe hartă este inscripționat cu litere majuscule, de culoare albă cuvântul ,,UNIREA"

,,Am fost oficial înregistrați în cursa electorală pentru alegerile parlamentare. Acum ne rămâne să muncim, să ajungem din sat în sat, din casă în casă, continuând să transmitem mesajul de necesitate imperativă a reunirii. De azi putem zice clar: oameni BUNi, pe 24 Februarie votați #Unirea! De Dragobete, votăm românește! Votați lista națională a unioniștilor în buletinele de vot : Unirea – Democrația Acasă", a declarat Ion Leașcenco.

Sloganul Partidului UNIREA – Democrația Acasă este: #farafosti, miza reprezentanților fracțiunii este accederea în viitorul Parlament de la Chișinău a oamenilor din mediul civic, care nu au fost implicați în scheme de corupție sau nu au dosare penale.

Până acum în cursa electorală au fost înscriși PDM, Blocul „ACUM Da și PAS", PCRM, PSRM, Partidul Șor și Mișcarea Populară Antimafie, Partidului Regiunilor din Moldova și Partidul Politic ,,Voința Poporului".

Alegerile parlamentare din Republica Moldova vor avea loc pe 24 februarie în baza sistemului mixt de vot.

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

NewsletterFacebook