Banner

Trei europarlamentari din România vor face parte din delegația care va monitoriza alegerile din R Moldova

Email Imprimare PDF

01_alegerile_parlamentare_rmDin delegație Parlamentului European fcare va monitoriza alegerile din Basarabia din 24 februarie, fac parte 6 europarlamentari, reprezentând cele mai importante grupuri politice din Parlamentul European.Dintre cei 6 europarlamentari, 3 sunt din România. Este vorba de Marian - Jean Marinescu, Monica Macovei și Norica Nicolai, transmite Romanian Global News citând www.deschide.md.

Doi dintre europarlamentarii care vor monitoriza alegerile sunt din Germania și unul din Cehia.

„Pentru misiunea de observare a Parlamentului European este foarte important ca aceste alegeri să fie organizate transparent și corect, pentru ca cetățenii să aibă la final, în parlament, oamenii pe care i-au dorit și care consideră că le reprezintă cel mai bine interesele.", a scris pe pagina de Facebook Marian-jean Marinescu, unul dintre cei 6 observatori.

Europarlamentarii vor sosi în R. Moldova vineri, 22 februarie și vor sta până la încheierea procesului de vot, pe 24 februarie.

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

NewsletterFacebook