Banner

Vioara Bara la ICR Budapesta

Email Imprimare PDF

01_vioara_bara_budapestaInstitutul Cultural Român la Budapesta organizează vineri, 29 martie 2019, ora 18:00, la sediul său din strada Izsó nr. 5, 1146, Budapesta, evenimentul „Artist talk: Vioara Bara", ocazionat de finisajul expoziției de artă „Manifest – Politica" din Budapesta, transmite Romanian Global News.

În cadrul expoziției de la Galeria Széphárom - Str. Szép nr. 1/b, 1053 Budapesta -, 31 de artiști plastici din Oradea au expus lucrări de pictură, grafică, sculptură, instalație și video, selectate de curatorul Vioara Bara, președintele Uniunii Artiștilor Plastici din Oradea. Expoziția, completată cu lucrări expuse în sălile de expoziție ale ICR Budapesta, este deschisă în perioada 28 februarie - 30 martie 2019.

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

NewsletterFacebook