Banner

Recomandări ale Ambasadei României de la Chișinău pentru evitarea cozilor la trecerea frontierei

Email Imprimare PDF

01_recomandari_frontieraAmbasada României la Chişinău sugerează cetățenilor moldoveni, care vor să-şi petreacă concediul peste Prut, să consulte în prealabil aplicația Trafic on-line a Poliției de Frontieră Române. Astfel, şoferii vor vedea care este timpul de aşteptare pentru a traversa frontier, transmite Romanian Global News.

„Având în vedere perioada estivală, pentru evitarea aglomerărilor la tranzitarea frontierei dintre România și R. Moldova, Ambasada României la Chișinău sugerează cetățenilor care călătoresc în România să se informeze în prealabil, corect și cuprinzător cu privire la timpii de așteptare la controlul de frontieră în toate punctele de trecere, utilizând aplicația Trafic a Poliției de Frontieră Române, care poate fi accesată la adresa https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline", se arată într-un comunicat de presă al misiunii diplomatice.

Potrivit Ambasadei, este utilă planificarea judicioasă a călătoriei, fiind recomandată folosirea tuturor punctelor de frontieră existente între România și R. Moldova.

„Ambasadă României la Chișinău vă urează concediu plăcut în România!", se mai spune în comunicat.