Banner

Mai sunt doar două zile în care te poţi înscrie pentru Summer Camp-ul LSRS

Email Imprimare PDF

01_lsrsLiga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) organizează Summer Camp-ul LSRS, în perioada 9-11 august, cel mai mare eveniment de fun şi networking dedicat tuturor studenţilor români din ţară şi din străinătate, transmite Romanian Global News.

Evenimentul are loc la Covasna, în incinta Centrului de Agrement Pădureni şi reprezintă o oportunitate valoroasă de conectare, dezbatere şi parteneriat între tineri români de pretutindeni, oferind cazarea şi masa incluse pe toată durata sejurului. Pe parcursul celor trei zile, vor exista prezentări susţinute de următorii speakeri confirmaţi: Gabriel Iştoc, Valentin Făgărăşian şi Marius Bostan, din partea RBL/RePatriot şi Marcel Foca, din partea PatriotFest/Lumea Geospaţială.

Prima ediţie a acestui proiect va fi marcată printr-un acord de colaborare între studenţii români din străinătate, studenţii români din ţară şi studenţi din Republica Moldova.

Programul acestei ediţii cuprinde:

9 August:

- întâlnire la Braşov între ora 10:00 - 12:00

- deplasare către Covasna ora 12:15

- Activităţi: Prezentare LSRS, socializare şi foc de tabără

10 August:

- Sesiune de training, business-ul în România, How to start-up – RBL

- Prezentări proiecte şi concursuri naţionale - Lumea Geospaţială/ PatriotFest

- Semnarea acord de colaborare între studenţii români din străinătate, din România şi studenţi din Republica Moldova

- Dezbateri pe diferite probleme întâmpinate în ţara de studiu, colour fight şi foc de tabără

11 August:

- Planificarea viitorului Summer Camp, precum şi proiecte de interes comun

- Deplasarea către Braşov ora 12:00

Înscrierile se realizează până pe 1 august, completând formularul de înscriere şi sunt destinate oricărui student român, care studiază în România sau în străinătate. De asemenea, mai multe detalii se regăsesc pe pagina de Facebook a evenimentului.

Summer Camp-ul LSRS se află la prima sa ediţie şi este realizat cu ajutorul partenerilor Ligii: Romanian Business Leaders, RePatriot, Lumea Geospaţială PatriotFest, Agerpres, Ediţia de Dimineaţă şi nu în ultimul rând, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna.