Banner

Salonul de carte Bookfest întărește podul de cărți de peste Prut

Email Imprimare PDF

01_bookfest_chisinau_2019Cele mai importante edituri din România vor aduce la Chișinău, între 28 august și 1 septembrie, cele mai bune cărți ale anului, dar și foarte multe materiale educaționale, transmite Romanian Global News.

Cu această ocazie o librărie Cărturești se va deschide, în premieră, la Chișinău, chiar în preajma Bookfest.

Organizatorii au anunțat deja impresiilor lor în avanpremiera celei de-a patra ediții a Salonului Internațional de Carte Bookfest Chișinău:

„Cel mai important salon de carte din spațiul românesc", puncteazăLiliana Nicolaescu–Onofrei, ministrul Educației și Culturii de la Chișinău;

„În cultură se pot pune bazele unor relații de colaborare mult mai sănătoase decât în multe alte domenii", rezumă și Grigore Arsene, președintele Asociației Editorilor din România, experiența edițiilor anterioare.

Bookfest trece Prutul cu cele mai bune cărți pentru a patra ediție consecutivă a Salonului Internațional de Carte Bookfest Chișinău, în perioada 28 august – 1 septembrie, la Centrul Expozițional MOLDEXPO.

Peste 50.000 de cărți, cu reduceri care merg până la 80% din prețul de copertă vor fi disponibile pentru cei interesați în cele cinci zile ale evenimentului; cum cursurile școlilor încep la Chișinău pe 2 septembrie, oferta de materiale educaționale este și ea la fel de bogată în titluri și reduceri.

La fel ca la toate evenimentele Bookfest, intrarea publicului va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia. Programul de vizitare va fi zilnic între 10:00 – 20:00.

Calendarul integral al evenimentelor din cadrul ediției Bookfest Chișinău 2019 va fi disponibil în curând pe www.bookfest.ro, dar și pe pagina oficială de Facebook a Salonului Internațional de Carte Bookfest.

Pentru mai multe detalii - AICI

Organizatori: Ministerul Culturii, Educației și Cercetării al Republicii Moldova, Ministerul Culturii și Identității Naționale, Institutul Cultural Român, Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi" pentru Românii de Pretutindeni, Biblioteca Națională a Republicii Moldova, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Uniunea Editorilor din Republica Moldova, Asociația Editorilor din România.

Parteneri media: TVR Moldova, Teleradio Moldova.