Banner

TAROM, noul partener al Campaniei Naționale “Informare acasă! Siguranță în lume!”derulată de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP)

Email Imprimare PDF

01_tarom_campanie_informareTAROM este noul partener al Campaniei naționale "Informare acasă! Siguranță în lume!", derulată de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP), pentru ca un număr cât mai mare de români să fie informați cu privire la drepturile și obligațiile pe care le au, dar și cu privire la riscurile la care se expun în țările în care intenționează să lucreze, să studieze și/sau să locuiască, transmite MRP pe site-ul său, preluat de Romanian Global News.

Ca urmare a colaborării dintre MRP și TAROM, broșura informativă a Campaniei Naționale "Informare acasă! Siguranță în lume!" se va regăsi la bordul tuturor aeronavelor companiei. Consultând materialele, pasagerii se vor putea informa cu privire la modalitățile legale de a lucra în străinătate, instituțiile abilitate în a oferi sprijin în cazul în care o persoană este victima unui abuz sau a traficului de persoane, continuarea studiilor în România, modalitățile sigure de a efectua tranzacții bancare în România dintr-un alt stat UE ș.a..

Campania "Informare acasă! Siguranță în lume!" a fost extinsă în anul 2018, aceasta derulându-se în toate județele țării și în Municipiul București, în două faze destinate atât tinerilor, cât și adulților care aleg să plece să lucreze, ori să studieze în afara granițelor țării.

Prima etapă din cursul anului 2019 a avut loc în perioada aprilie-mai, urmând ca cea de-a doua să se desfășoare în perioada august-septembrie.

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

NewsletterFacebook