Breaking News :

Microbiologul de renume internațional, Vania Atudorei: OMS nu e o organizație științifică, ci, în primul rând, politică. Pandemia, un business economic fantastic pe care mulți au interesul să îl mențină

DOCUMENT Ce afaceri voia să facă fiul lui Joe Biden în România folosind influența statului paralel

Mii de oameni în stradă la Praga împotriva limitării drepturilor și libertăților sub pretextul “limitării propagării coronavirusului”

The Federalist: Giganții Big Tech, conduși de Facebook și Twitter, au declarat oficial război poporului american – și declară fără echivoc că sunt de fapt editori, nu platforme de socializare

Florin Colceag, „antrenorul de genii”, păcălește cenzura PROTV! ”Noi nu trăim o pandemie, noi trăim o psihoză, Cifrele sunt false, iar autoritățile statului care le furnizează mint”

„Manipularea panicii COVID are drept scop Distrugerea Familiei… popoarele Pământului ar trebui să se ridice împotriva restricțiilor arbitrare impuse libertății lor”

Adrian Pătrușcă în EVZ.ro: Revolta anti-COVID – Avocații pregătesc o acțiune mondială pentru daunele provocate de „Lockdown”

Peste 10.000 oameni de știință și medici, petiție antiblocare: „Politicile de lockdown produc efecte devastatoare asupra sănătății publice pe termen scurt și lung”

Noua Securitate asmuțită de noul Nikolschi, Marcel Vela, împotriva românilor!! Ca și pe timpul boșevicilor, românii sunt asmuțiți unii împotriva altora, fiind încurajată delațiunea! De ce vor autoritățile destabilizarea Țării?

Miros de dictatură? România, țara din UE în care au fost luate cele mai drastice măsuri în perioada stării de urgență și a celei de alertă. Raportul Avocatului Poporului!

octombrie 29, 2020

Parteneriat între Centrul Santa Elena şi Nepsis Torrent, Spania

05_sesiuni_de_formare_fonduri_mrp

Sâmbătă, 4 iunie 2016, Grupul de tineri Nepsis Torrent şi copiii şcolii parohiale din Torrent, Spania, împreună cu Părintele paroh Vasile Pop şi credincioşi ai parohiei, au efectuat o vizită la Centrul de bătrâni Santa Elena din Torrent, scrie www.basilica.ro, preluat de Romanian Global News.

În cadrul întâlnirii, directoarea centrului, doamna Consuelo Vilaplana, a făcut un scurt istoric al centrului cu o vechime de 90 ani. În continuare, copiii și tinerii au oferit flori, bomboane și dulciuri bătrânilor din centru, aducându-le o bucurie deosebită. La finalul întâlnirii, s-au conturat bazele unui parteneriat bazat pe voluntariat între Centrul Santa Elena și Nepsis Torrent, constând în implicarea directă a tinerilor în programul centrului, având posibilitatea de a ajuta personalul centrului în activitățile legate de recreerea și îngrijirea vârstnicilor.

Activitatea a făcut parte din proiectul Nepsis Fii mângâierea aproapelui tău!, alături de acțivitățile dedicate Zilei copilului și Seara de rugăciune pentru pruncii avortați. Acestor activități le vor urma şi altele în zilele următoare în Parohia Torrent: colaborarea cu Asociația Si a la Vida! în cadrul proiectului Spei Mater cu privire la lupta contra avortului (10-12 iunie 2016) și Campania de donare de sânge (14 iunie 2016, Torrent).

paul

Read Previous

Ziua Memoriei – Sighet, 9 iunie

Read Next

Emisiune tv despre activitățile recente ale Fundației Române din Montreal

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *