Breaking News :

Cine sunt cei care cenzurează Facebook-ul în România. Guvernul şi MAI neagă, Uniunea Ziariştilor reacţionează: “Presa nu e teroristă”

Guşă: „Manipulare şi minciună dovedite!“Testele COVID-19 din România, lipsite de acurateţe: „Toţi bolnavii erau, de fapt, sănătoşi!“ Cine are interes să izoleze românii de restul lumii!

Noi proteste în București! „Libertate, libertate”, „Jos dictatura”, „Nu ne este frică”, „Opriți legea”, au scandat protestatarii

Rușine, Domnule Volodimir Zelenski! Nu vă mai fotografiați cu patrimoniul furat românilor în timp ce dați legi pentru asimilarea lor!

SUA s-au retras din OMS! Asociația Europeană de Patologie: nimeni nu a murit de coronavirus! Când se retrage și România din OMS? Cine răspunde penal pentru dezinformarea/manipularea populației și pagubele economice?

George Damian: Un Bucureşti debusolat în relaţia cu Chişinăul

Părintelui Milea către Președintele Iohannis: Aveți puterea de la Dumnezeu să dovediți în istoria românilor, că vă pasă de noi, că respectați cea mai mare sărbătoare creștină a românilor, Sfintele Paști

Analiză trustului de presă al Mapn: Dezinformările Moscovei, mai periculoase decât Covid-19

Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din Diaspora: Nu veniți acasă de Paște!

România nu mușcă din nada aruncată de Rusia la Chișinău. Sprijinul României va fi mai departe strict condiționat

Atenționare de călătorie în contextul răspândirii infecției cu COVID-19 – Spania, Germania, Franța

Trump suspendă pentru 30 de zile călătoriile din UE în SUA.Cetățenii străini care călătoresc din Europa nu mai pot intra în SUA

Donald Trump, cel mai informat om de pe planetă, liniștește demența mass-media cu coronavirusul: anul trecut, 37.000 americani au murit din cauza gripei comune… Nimic nu s-a închis, viața și economia merg mai departe

Deciziile luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență în Contextul epidemiei de coronavirus 2019-nCoV din România

Big Farma a cumpărat presa centrală și i-a impus cenzura! Aceasta a ignorat LANȚUL UMAN format din peste 5000 de oameni jurul Parlamentului de sâmbătă, 7 martie, din timpul protestului anti-vaccinare obligatorie

Scrisoarea prin care 50 de medici cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii. Dr. Vasile Astărăstoae și Dr. Pavel Chirilă, printre semnatari

De ce NU trebuie să fim vaccinați OBLIGATORIU. Pe scurt, ca să înțeleagă tăt omu’

„Unioniştii cer Academiei de Ştiinţe a Moldovei să ia o poziţie tranşantă după declaraţiile lui Igor Dodon de a înlocui limba română cu aşa-zisa limbă moldovenească”. Academia Română a facut-o!

Ludovic Orban, apel la românii din Italia: „Să nu mai vină în România decât în situații absolut urgente”

august 4, 2020

Marș împotriva antenelor de telefonie 5G, considerate nocive pentru sănătate oamenilor și mediului

01_stop_5gAsociația „Pro Consumatori”, membră a Organizației Europene a Consumatorilor, va organiza duminică, 20 octombrie 2019, între orele 16:30 – 20:30, un marș de conștientizare a opiniei publice cu privire la pericolele generate de implementarea tehnologiei de comunicații 5G, cu sloganul „Stop 5G – viața și proprietatea noastră sunt mai importante decât tehnologia voastră!”. Marșul se va desfășura în Capitală, pe traseul Ministerul Comunicațiilor – Ministerul Justiției – Ministerul Sănătății – Piața Victoriei, reunind câteva „sute de reprezentanți ai organizațiilor semnatare ale memoriului Stop 5G”, transmit inițiatorii protestului, scrie www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

 

Acțiunea face parte din Campania Națională de Informare și Educare „Stop 5G”. Prin intermediul acestei campanii, Asociația „Pro Consumatori” își propune să atragă atenția autorităților statului român asupra pericolelor generate de aplicarea tehnologiei 5G în România, care presupune riscuri pentru mediu, oameni și orice altă formă de viață. Un proiect de act normativ care dă liber implementării tehnologiei de comunicații 5G, cât mai repede și pe orice teren din România, se află în dezbatere publică pe pagina web a Ministerului Comunicațiilor până pe 25 octombrie.

În prezent se promovează puternic implementarea noilor rețele de telecomunicații 5G, care vor opera cu frecvențe din domeniul microundelor, de până la 300 GHz. Urgența implementării acestei tehnologii e motivată prin criterii tehnice, precum atingerea unor viteze superioare de transmitere și de descărcare a datelor mobile de către utilizatori și, respectiv, prin criterii economice, precum generarea rapidă a unor mari profituri, atât pentru operatorii de rețele mobile, cât și pentru agențiile guvernamentale care reglementează licențele de comunicații 5G.

„Heirupismul unor reprezentanți ai statului român, fără a ține cont de îngrijorările reale ale oamenilor de știință cu privire la această tehnologie, arată iresponsabilitate și amatorism în privința reprezentării intereselor cetățenilor români, în particular, și a statului român, în general. Siguranța și sănătatea cetățenilor trebuie să fie mai presus de orice potențial beneficiu economic, realizabil sau nu, în viitorul apropriat. Având în vedere aceste aspecte, solicităm Guvernului României să declare public că va stopa implementarea tehnologiei 5G la nivel național până în momentul în care comunitatea științifică internațională, independentă de interesele economice ale industriei telecom, va ajunge la consens că tehnologia 5G este sigură pentru orice formă de viață!”, a declarat conf. univ. dr. Costel Stanciu, președinte al Asociației „Pro Consumatori”.

Redăm mai jos textul publicat pe pagina web a organizației, în care aceasta expune motivele pentru marșul de duminică împotriva tehnologiei de comunicații 5G, precum și modul în care doritorii se pot alătura campaniei publice anti-5G.

„Unul din trei blocuri va avea antene 5G!

73 de organizații semnatare ale Memoriului Stop 5G au convenit să folosească resursele de care dispun în realizarea de acțiuni prin intermediul cărora să fie conștientizată opinia publică cu privire la pericolele generate de implementarea tehnologiei 5G în România!

Dacă Bruxelles a spus NU implementării tehnologiei 5G, atunci și Bucureștiul îi va urma exemplul!

3.874 de oameni de știință din 207 țări au semnat Apelul internațional Stop 5G pe pământ și în spațiu! Textul acestui apel îl găsiți aici.

Suntem oameni, NU holograme!

Tehnologia 5G nu este o infrastructură strategică, ea este dăunatoare vieții!

Infrastructură rutieră, NU infrastructură pentru operatorii de telefonie mobilă!

Guvernul României încalcă Constituția României pentru interesele economice ale operatorilor de telefonie mobilă!

Guvernul României intenționează să acorde operatorilor de telefonie mobilă drept de acces fără restricții la proprietatea publică și privată!

Solicităm Guvernului României să aibă în vedere la orice propunere legislativă cu privire la infrastructura fizică a tehnologiei 5G impactul acesteia asupra mediului și asupra sănătății cetățenilor!

Aici puteți lectura proiectul de act normativ care este în dezbatere publică până pe 25 octombrie 2019.

Un consumator, pentru a avea acces la rețeaua de energie electrică, trebuie să obțină 7 avize și să cheltuie 2500 euro, în timp ce un operator de telefonie mobilă va instala antene 5G fără avize și fără acordul proprietarilor!

Guvernul României transformă țara în bază militară!

În România politicienii și corporațiile se bucură de privilegii, în timp ce cetățenii abia reușesc să trăiască de pe o zi pe alta!

Asociația Pro Consumatori, organizație de utilitate publică, membră a Organizației Europene a Consumatorilor, va organiza duminică 20 octombrie 2019, în intervalul orar 16.30 – 20.30, un marș de conștientizare a opiniei publice cu privire la pericolele generate de implementarea tehnologiei 5G „Stop 5G – viața și proprietatea noastră sunt mai importante decât tehnologia voastră!”.

Sute de reprezentanți ai organizațiilor semnatare ale memoriului Stop 5G se vor deplasa pe traseul Ministerul Comunicațiilor – Ministerul Justiției – Ministerul Sănătății – Piața Victoriei.

Vă puteți alătura demersului nostru prin trimiterea unui email de susținere a campaniei Stop 5G la adresa office@apc-romania.ro”, se arată pe pagina web a Asociației „Pro Consumatori”.

Citiți și:

https://www.globalresearch.ca/5g-appeal-we-need-many-signatures/5688154

paul

Read Previous

Casa de Cultură din Hânceşti (Rep. Moldova) a fost renovată cu sprijinul Primăriei Sectorului 6, Bucureşti

Read Next

Petru Bogatu; Blatul Ceban/Năstase ca expresie a parvenirii și instalării unei dictaturi a cleptocraților

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *