PNL Dolj cere interzicerea lansării cărții lui George Simion! Ludovic Orban o fi știind?

PNL Dolj a cerut interzicerea lansării de carte la Craiova a liderului mișcării politice România Mare în Europa George Simion. Liberalii au depus miercuri o sesizare către Biroul Electoral Județean în acest sens, încercând să împiedice lansarea volumului „Cum i-am cunoscut”, în prezența autorului, de la ora 18:00, la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” se arată într-un comunicat preluat de Romanian Global News.

Mișcarea politică România Mare în Europa consideră că acest demers al PNL Dolj este un abuz menit să descurajeze studiul istoric și analiza critică a societății românești în lucrări de specialitate.
„Se pare că PNL merge pe calea deschisă de PSD, încercând din răsputeri să blocheze accesul la informații într-o menghină a cenzurii. Politrucii din politică nu trebuie să intervină în conținutul cărților cu interpretările lor fanteziste. Ei se zbat în continuare să ne bage pumnul în gură ca veritabile comisii de cenzură, uitând că ne-am câștigat în ’89, prin sânge, dreptul la exprimare liberă”, a declarat George Simion, lider al mișcării politice România Mare în Europa.
Lucrarea pe care liberalii vor să o interzică în spațiul public reprezintă o radiografie a situației politice, economice și sociale din România ultimilor 30 de ani, prin prisma unor experiențe directe și a unor analize riguroase ale autorului.

Romanian Global News

Read Previous

Doi basarabeni au câștigat aurul și bronzul la un prestigios concurs de matematică din România

Read Next

Aromânii Balcanilor și poveștile lor. TVRI despre românii/aromânii din Balcani

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *