Eugen Tomac: “Maia Sandu va fi viitorul Președinte al R. Moldova”

Și europarlamentarul Eugen Tomac a transmis pe contul său de facebook un mesaj după căderea guvernului Sandu, preluat de Romanian Global News.
“Maia Sandu a dat dovadă astăzi de viziune și a făcut ce trebuie în momente de criză politică pentru R. Moldova.
A făcut pact cu diavolul, pentru a-l scoate din viața poltică pe Plahtoniuc, care ținea în mod absurd R. Moldova în izolare. Așa s-a creat guvernul susținut de socialiștii propruși și partidele proeuropene.
Era momentul unei resetări. Guvernul a plecat, pentru că Maia Sandu nu avea altă șansă de a-și păstra credibilitatea în viața politică din R. Moldova. Nu putea accepta o reformă în termenii propuși de Dodon, al căruia unic scop era impunerea controlului politic asupra Justiției. Vorba populară, “Lupu își schimba părul, dar năravul, ba”.
Prin această mișcare, Maia Sandu a demonstrat că nu poate înghiți un compromis politic la nesfârșit și se pregătește de campania electorală de anul viitor, atunci când, în calitate de lider al opoziției, va putea să-l înlăture din fruntea statului pe actualul Președinte prorus, Igor Dodon.
Dodon rămâne un politician care nu face altceva decât să îl înlocuiască pe Plahotniuc în încercarea de a controla statul”, a transmis Eugen Tomac.

Romanian Global News

Read Previous

Deputatul Daniel Gheorghe după căderea guvernului de la Chișinău: “De azi încolo viscolul de la răsărit va bate tot mai tare către Prut și Nistru”

Read Next

Reacția Uniunii Europene după căderea Guvernului Sandu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *