Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 22, 2021

Deputat „ACUM” la Chișinău: „Guvernul României trebuie să STOPEZE orice finanțare către Guvernul antiromânesc de la Chișinău”

Deputatul Blocului „ACUM”, Petru Frunze, este convins că Guvernul României nu ar mai trebui să dea niciun ban Guvernului Ion Chicu, deoarece acesta ar fi unul antiromânesc.
„Guvernul României trebuie să stopeze orice finanțare către Guvernul antiromânesc de la Chișinău. Banii din impozitele cetățenilor români nu pot fi folosiți pentru propagandă prorusă și antiromânescă și pentru a menține puterea lui Igor Dodon”, spune Frunze.

Potrivit deputatului PAS, „orice leu românesc oferit pentru acest guvern, va fi o ofensă pentru cetățenii de pe ambele maluri ale Prutului, care își doresc o justiție independentă, integrarea în UE a R. Moldova sau Reunirea Țării”.
„Unica soluție pentru susținerea cetățenilor R. Moldova poate fi sprijinirea proiectelor comunităților locale, prin finanțare directă în baza acordurilor de înfrățire. Avem încredere în deciziile care vor fi asumate de Guvernul României în raport cu situația politică din R. Moldova”, mai spune deputatul.

Citește și: Prorusul Dodon se gudură pe lângă România, după DEMITEREA Guvernului: „Cât ține de creditul de la FRAȚII noștri… România este un partener strategic și avem relații foarte bune. Proiectele trebuie continuate”

Romanian Global News

Read Previous

Octavian Țîcu la Chișinău: “Va exista o forță unionistă în Parlament și, în scurt timp, în afara Parlamentului”

Read Next

Reacția lui Eugen Tomac după ce un europarlamentar USR-PLUS a salutat Guvernul lui Dodon de la Chișinău

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *