Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 22, 2021

Episcopul Macarie cheamă la rugăciune pentru situația gravă a familiei Smicală

Episcopul Macarie al Europei de Nord a lansat un nou apella rugăciune pentru situația gravă în care se află medicul român Camelia Smicală și cei doi copii ai ei aflați în custodia statului finlandez, transmite www.basilica.ro, preluat de Romanian Global News:
În urma ultimelor evenimente relatate pe rețelele de socializare, am vorbit cu doamna Camelia-Mihaela Smicală din Finlanda care a confirmat că fiica sa de 12 ani, Maria-Alexandra, a fugit dimineață din casa de copii în care se afla în ultima vreme. Până în prezent nu se știe unde se află.
Vă chem să ne plecăm genunchii la rugăciune și să ne solidarizam cu această familie greu încercată, precum și cu toți copiii care se află în primejdie! Să ne rugăm împreună pentru ca Domnul sa îi scoată la liman!

  • Părintele Episcop Macarie
    Statul finlandez i-a luat în custodie în urmă cu patru ani pe copiii de 12 respectiv 13 ani ai Cameliei Smicală, după ce românca a divorțat de soţul ei violent.
    Recent, Camelia Smicală a cerut repatrierea în România împreună cu copiii ei, ținuți împotriva voinței lor în centre de minori din Finlanda, iar Ministerul Afacerilor Externe a răspuns că nu poate acorda azil în Ambasada României unui cetățean român sau comunitar, această măsură fiind aplicabilă doar cetățenilor non-U.E. sau apatrizilor.
    În urma acestei acțiuni, Serviciile Sociale Finlandeze au anunțat-o pe Camelia Smicală că nu i se va mai permite să-și vadă copiii sau să ia legătura cu aceștia.
    După ce pe la mijlocul lunii noiembrie Mihai fugise din centrul social la un prieten, luni dimineață Camelia Smicală a fost anunțată de poliție că și fiica ei a fugit.

Romanian Global News

Read Previous

Proiectul PMP pentru reprezentarea românilor din Diaspora în Parlament a fost adoptat tacit de Senat

Read Next

Memorialul durerii // 21 de fotograme care au intrat în istorie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *