Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 22, 2021

Romanii de peste hotare pot vedea online filmul Maria, Regina Romaniei

Filmul ”Maria, Regina României”, a cărui premieră în cinematografe a avut loc pe 8 noiembrie a.c., își continuă călătoria și dincolo de granițele României. Povestea emoționantă a unui moment istoric, ce a marcat profund destinul unei țări aflate la răscruce, redată cu empatie și rigurozitate de regizorul britanic Alexis Sweet Cahill, va pătrunde și în casele celor aflați departe de țara natală, online, pe platforma VIMEO on demand (VOD), transmite Agerpres, preluat de Romanian Global News.

Filmul poate fi închiriat pentru o perioadă de 24 de ore de pe orice teritoriu, în afara României, pentru un cost de 5$ și este disponibil cu trei variante de subtitrări: engleză, franceză și română.

După numeroase avanpremiere în țară, în prezența echipei și a actorilor, după ce a fost declarat câștigător în cadrul Festivalului ”Les Films de Cannes”, prin votul publicului, în secțiunea Avanpremierele Toamnei, filmul cu un puternic mesaj istoric, a devenit una dintre cele mai de succes proiecții istorice românești din perioada postdecembristă. Entuziasmul publicului s-a manifestat prin proiecții sold-out, sesiuni de Q&A, mesaje ale spectatorilor, care au ținut să-și exprime bucuria si nevoia apariției unui astfel de de film. Unul care a reușit să îmbine emoția cu informații nespuse ori prea puțin știute despre rolul incredibil pe care Regina Maria l-a avut într-o misiune aproape imposibilă: aceea de a salva granițele României. Anul 1919. Conferința de pace de la Paris.

După prima săptămână de proiecții, ”Maria, Regina României” s-a situat pe primul loc în topul Cinemagia, dacă luăm în calcul numărul copleșitor de spectatori.
Filmul, o producție Abis Studio, reprezintă rezultatul muncii unei echipe ce a strâns laolaltă peste 200 de profesioniști, mii de ore de filmare, locații refăcute (zone din Calea Victoriei, Gara de Nord, Gara din Lyon), decoruri, piese de mobilier (biroul Regelui și al Reginei,) respectându-se întocmai modelul original. Filmările au avut loc în România și în Franța și au pus în valoare locații autentice, precum Palatul Cotroceni, Castelul Peleș, Quai d’Orsay din Paris.

„În esență, acest film este povestea unei femei hotărâte ce devine eroina unei întregi nații. Amploarea producției a fost extraordinară, iar printre membrii echipei a existat un sentiment profund că pășim pe terenuri noi, poate nu din punct de vedere cinematografic, dar cu siguranță din punct de vedere al emoției ce se transmite atunci când tu ești cel care relatează o parte din trecutul României. Și nu o parte oarecare, ci una atât de mult timp ascunsă și evitată.”, declară regizorul Alexis Sweet Cahill.

Muzica, compusă de Giancarlo Russo și interpretată de Orchestra Simfonică Națională Radio din Bulgaria, costumele, decorurile, abordarea clară, obiectivă a unei perspective ce îmbină armonios evenimentele acelor vremuri tulburi cu emoția, fac din filmul ”Maria, Regina României”, tabloul autentic al unei țări cufundate în conflicte și intrigi politice.

Realizat după ideea lui Brigitte Drodtloff, alături de coscenarista Maria-Denise Theodoru, scenariul a fost adaptat pentru marele ecran de Ioana Manea, alături de regizorul Alexis Sweet Cahill. Din distribuție fac parte actori români, francezi și englezi: Roxana Lupu (Regina Maria), Daniel Plier (Regele Ferdinand), Anghel Damian (Prințul Carol al II-lea), Adrian Titieni (Ion I.C. Brătianu), Emil Măndănac (Prințul Știrbey), Ronald Chenery (Georges Clemenceau), Philippe Caroit (Contele de Saint-Aulaire), Richard Elfyn (Lloyd George), Patrick Drury (Woodrow Wilson).
Începând cu data de 6 decembrie, românii aflați peste hotare, care încă nu au avut șansa de a vedea cel mai așteptat film românesc al toamnei o pot face, online, pe platforma Vimeo on demand.
Paginile unde filmul poate fi accesat sunt:

http://queenmarieofromania.com/ sau
https://vimeo.com/ondemand/queenmarieofromania

Romanian Global News

Read Previous

Noul Ministru al Sănătății nu crede în vaccinarea obligatorie: Eu nu cred în nimic din ce este restrictiv și impus

Read Next

Comuna Cruzești de lângă Chișinău și municipiul Giurgiu s-au înfrățit și în acte

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *