Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 22, 2021

Deputatul PNL Daniel Gheorghe trage cu tunul după intenția Ministrului Florin Cîțu de a discuta cu FMI: “Nu doar că Guvernul României nu are ce învăța de la FMI, dar FMI nu mai are de mult timp ce căuta prin România!”

Deputatul PNL, Daniel Gheorghe, a reacționat dur la declarația Ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, conform căreia o delegație a Fondului Monetar Internațional (FMI) va sosi la București pentru „a face niște verificări pe ceea ce înseamnă Codul Fiscal, pentru a se vedea unde putem îmbunătăți. Ei vor verifica și ne vor da soluțiile”, transmite www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

Parlamentarul liberal a afirmat că Guvernul României nu are ce învăța de la FMI.
„Nu doar că Guvernul României nu are ce învăța de la FMI, dar FMI nu mai are de mult timp ce căuta prin România! Plimbați ursul cu cine vă merge!”, a scris el pe o rețea de socializare.
Premierul Ludovic Orban a declarat luni că România nu este încă în situația de a avea nevoie de un acord cu FMI în perspectivă.

„Nu suntem încă într-o astfel de situație (de a avea nevoie de un acord cu FMI în perspectivă – n.r.). În general ai nevoie de un acord cu FMI atunci când nu ai capacitatea de a găsi resurse financiare pentru susținerea deficitelor. Nu suntem într-o asemenea situație. Aici chiar eu vreau să dau încredere și investitorilor, vreau să dau încredere și oamenilor. Sigur, s-a creat un dezechilibru destul de mare, dar trebuie să luăm măsuri graduale pentru a reechilibra, pentru că nu e bine să determini o contracție foarte mare, pentru că o contracție foarte mare care să ne ducă cât mai rapid sub 3% deficit bugetar, cât este deficitul admis prin Tratatul Uniunii Europene. O contracție prea rapidă poate să aibă efecte negative asupra creșterii economice, asupra disponibilității oamenilor de a consuma, de a se împrumuta”, a spus Orban la TVR 1.

Romanian Global News

Read Previous

Mihai Tîrnoveanu: “De 30 de ani, străinii tot încearcă să ne salveze industria, să ne învețe cum să ne creștem copiii și cum să mâncăm plastic perfect steril din supermarket. Faceți-ne un bine și nu ne mai ajutați!”

Read Next

Staţiunile montane din România sunt în topul preferinţelor turiştilor basarabeni

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *