Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 22, 2021

Mihai Tîrnoveanu: “De 30 de ani, străinii tot încearcă să ne salveze industria, să ne învețe cum să ne creștem copiii și cum să mâncăm plastic perfect steril din supermarket. Faceți-ne un bine și nu ne mai ajutați!”

În ultimii 30 de ani, cu toată strădania străinilor de a ajuta România să fie în rând cu lumea, tot ne luptăm cu Bulgaria pentru penultimul loc în Europa, așa că, scrie Mihai Tîrnoveanu, președintele Asociației Calea Neamului, este mai bine să nu mai fim ajutați, fiindcă avem tot ce ne trebuie ca să răzbim singuri, anume credința, eroii neamului și iubirea de țară, transmite www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

Începând cu „salvarea” industriei, considerată ,,morman de fiare vechi”, străinii tot încearcă să salveze România, explică Mihai Tîrnoveanu într-o postare pe Facebook. Astfel, românii sunt învățați cum să crească animalele, cum să facă pâine neagră din coloranți conform standardelor sau cum să-și învețe copiii cum că albul este de fapt negru.

Totuși, în ciuda acestor eforturi, România rămâne pe calea ei, în acest context fiind mai bine să nu mai fim ajutați, spune Mihai Tîrnoveanu.

„Aflăm de la unii că Tokes ne-a făcut „revoluția”, că străinii ne-au „salvat” industria, care înainte de a veni ei era un ,,morman de fiare vechi”, că se chinuie să ne salveze si agricultura cumpărându-ne pământul și că ne feresc de gripa aviară si porcină să nu cumva să ne îmbolnăvim; ne mai învață cum să suprimăm porcul sau cum să ștergem la poponeț găina, să nu aibă oul microbi si cum să mâncăm plastic perfect steril din supermarket sau cum să facem pâinea neagră din coloranți conform standardelor.

Mai nou au grijă si de apa din fântâni sau izvoare, să nu o consumăm aiurea, fără bani, că altfel moare planeta; unii vin si ne rad pădurile, alții spun că nu e bine si că mai bine le-ar lua ei, să le aibă în grijă, că românul nu e ecologist, că bea suc din peturile pe care tot ei ni le dau si că de ce le aruncăm la gunoi în loc să dăm cu ele de asfalt la protestele care sunt ”bune”…că petul cu pietricele e mai ”eco” decât cuvântul care poluează linistea lor.

Alții ne învață că străinii ne-au adus săpunul si că ne-au educat să ne spălăm pe mâini, să ne spălăm dinții până la creier si că oricâtă pastă de periuță am lua, tot pe ultimul loc în Europa suntem, că nu facem destulă vânzare si educație pentru copii. Așa că din nou vin ei si ni-i educă cum că e bine să fii ”altfel”, cum că albul este de fapt negru si că cel mai cool e să fii neutru, chestia cu masculinul si femininul fiind perimată ”gen”.

Tot datorită străinilor avem norocul chior să învățăm si oleacă de istorie, despre cât de mici am fost noi si cât de mari au fost ei, ba încă ne oferă din generozitate si o variantă simplă, să nu ne încarce capul prea mult, avem alternativa să nu mai învățăm nimic, oricum ei stiu totul, ce rost mai are să mai stim si noi altceva în afara drumului de la multinaționale spre casă si dinspre casă spre ghiseul de impozite? Ba încă ne-au dat si o chestie în acest sens, să nu cere cumva să ne rătăcim si să nu ne mai putem orienta, gps se numeste, sau așa ceva… nu stii cum să ajungi la bucătărie? Pui gps-ul sau dai share location, să se stie exact pe unde umbli si ce faci, să nu care cumva să faci prostii fără să-ti dai seama.

Dar oameni buni, cu toate acestea, cu toată strădania acestor străini de a ne ajuta să fim si noi în rând cu lumea si de a ne învăța si cum să facem politică super corectă, am rămas de 30 de ani, în aceeasi ”luptă” cu Bulgaria pentru penultimul loc în Europa. De aceea zic, ce-ar fi măi străinilor să nu ne mai ajutați, că de la fanarioți încoace vă tot străduiți, tot voi ne-ați învățat până ne-ați omorât si chestiunea cu bolșevismul…ce-ar fi totuși în cele din urmă să ne lăsați?”, a scris, marți, pe Facebook, Mihai Tîrnoveanu, președintele Asociației Calea Neamului.

Romanian Global News

Read Previous

Informații relevante desprea așa zișii „ceangăi” și tentativele de maghiarizare a lor pe noua pagină web a Asociației Romano-Catolicilor din Moldova „Dumitru Mărtinaș”

Read Next

Deputatul PNL Daniel Gheorghe trage cu tunul după intenția Ministrului Florin Cîțu de a discuta cu FMI: “Nu doar că Guvernul României nu are ce învăța de la FMI, dar FMI nu mai are de mult timp ce căuta prin România!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *