Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 22, 2021

Staţiunile montane din România sunt în topul preferinţelor turiştilor basarabeni

Staţiunile montane din România sunt în topul preferinţelor pentru turiştii basarabeni. Operatorii de turism de la Chişinău spun că în pensiunile de la munte rezervările au ajuns la 99%, transmite TVR Moldova, preluat de Romanian Global News.

Astfel de peisaje îi atrag pe basarabeni şi îi fac să revină, iar şi iar, în România. Mai ales că lista staţiunilor montane este destul de lungă şi au de unde alege. Unii turişti revin ani la rând, în aceleaşi staţiuni, cum ar fi Braşovul.

„Sinceră să fiu mi-au plăcut foarte mult hotele care sunt acolo. Ce îmi place în România e că pe lângă schiat poţi şi călători, să combini cu ceva exursii”, a spus MARIA PAULECINSCHI, turistă în România.
Administratorii companiilor de turism susţin că numărul basarabenilor care aleg să-şi petreacă vacanţa de iarnă în munţii din România creşte în fiecare an, cu cel puţin 30%. Iar explicaţia este una simplă.
Pentru această perioadă, agenţiile de turism au lansat şi oferte “fierbinţi” pentru pachetele „reci” la munte, doar că turiştii trebuie să fie gata de plecare chiar de a doua zi. Cu doar 59 de euro, puteţi petrece trei zile la Bran, cu transport tur-retur, cayare la pensiune şi transfer la pârtia de schi.
„Dacă e vorba de hoteluri, preţurile încep de la 99 de euro, trei nopţi cazare, mic-dejun, transfer la pârtie”, a declarat un operator de turism.
Preţuri mici, distanţa scurtă şi peisajele fac din România locul ideal al turiştilor din Republica Moldova pentru o vacanţă la munte. În preajma sărbătorilor de rit vechi, unele hoteluri sunt în proporţie de 99% ocupate de basarabeni. Asta în timp ce românii preferă munţii din Bulgaria sau Ukraina.
Chiar dacă înregistrăm temperaturile ridicate, record pentru luna decembrie, iar zăpadă se lasă aşteptată în multe locuri, operatorii din agenţii susţin că niciun turist nu şi-a anulat până acum vacanţa.

Romanian Global News

Read Previous

Deputatul PNL Daniel Gheorghe trage cu tunul după intenția Ministrului Florin Cîțu de a discuta cu FMI: “Nu doar că Guvernul României nu are ce învăța de la FMI, dar FMI nu mai are de mult timp ce căuta prin România!”

Read Next

Ministrul Sanatatii: 25.000 de medici au plecat din Romania. Simpla majorare a salariilor nu i-a adus inapoi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *