Parohia Massa – Dar din dar se face rai!

Cu îngăduința Domnului, binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan și nu în ultimul rând, dragostea credincioșilor Parohiei Massa, vineri 20 decembrie, au plecat spre România, mai multe colete vestind Nașterea Domnului, transmite Parohia românească din Massa, Italia.

Copii Centrului de zi Hărmăneasa din Comuna Heleșteni, jud. Iași, vor primi întru bucuria Nașterii Domnului, 29 de ghiozdane conținând: recuzite, dulciuri, căciulițe și ciorapi.
Pe lângă aceștia, o familie cu șapte membri, din satul Oboroceni, comuna Heleșteni, jud. Iași, va primi cadouri constând în alimente, haine, mai multe jucării și dulciuri.
Mulțumim tuturor donatorilor și făcătorilor de bine, enoriașilor Parohiei Massa și desigur, Mult-înduratului Dumnezeu, pentru bucuria de a ne îngădui să fim de folos fraților noștri și de a ne bucura întru bucuria lor, scrie Preotul Paroh Dragoș PAVEL

Romanian Global News

Read Previous

Parlamentul European a adoptat o rezoluţie privind comemorarea a 30 de ani de la Revoluţia română din decembrie 1989: Ce prevede documentul

Read Next

Dan Tănasă: Instanța anulează o nouă hotărâre prin care CNCD constatase discriminarea comunității maghiare din România

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *