Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 22, 2021

Delegația Consiliului raional Ungheni la a fost în vizită în Gorj

În perioada 20-23 decembrie, 2019, delegația consiliului raional Ungheni, în componența dnei Tatiana Lazăr, vicepreședinta raionului Ungheni și a dnei Violeta Petre șefa Centrului de Resurse și Atragere a Investițiilor au vizitat județul Gorj, în contextul Înțelegerii de cooperare, încheiată la 27 martie 2018, transmite Consiliul Raional Ungheni pe site-ul său, preluat de Romanian Global News.

Scopul vizitei a fost participarea la Festivalul Ignatului, în vederea promovării tradițiilor și obiceiurilor legate de sărbătorile de iarnă. De asemenea, delegația a participat la întrunirile oficiale cu domnul prefect al județului Gorj Ion-Cristinel Rujan, președintele Consiliului județean Gorj Cosmin Mihai Popescu, vicepreședinții consiliului județean Gorj domnii Nicolae Muja și Gheorghe Nichifor.

În cadrul întâlnirii s-au discutat momente de dezvoltare a relațiilor de colaborare pe diferite domenii, cum ar fi turism, cultură, mediu, schimb de studenți, practici pe diferite domenii.

De asemenea delegația s-a întâlnit cu echipa Serviciului managementul proiectelor, dezvoltare regională și relații externe. Au fost discutate modalități de implicare în proiecte europene comune pe domenii ca guvernare locală, proiecte sociale, de mediu, turism și alte domenii prioritare.

În perioada imediat urmatoare va fi elaborat un plan comun de acțiuni, ce urmează a fi realizat de către ambele părți în măsura oportunităților ce vor fi identificate împreună.

Domnul președinte al județului Gorj Cosmin Mihai Popescu a transmis salutări domnului președinte al raionului Ungheni Ghenadi Mitriuc, cu urările de bine în ajunul sărbătorilor de iarnă pentru toți locuitorii raionului Ungheni.

Romanian Global News

Read Previous

„De dor românesc,” o seară de folclor autentic pentru românii din Washington, DC

Read Next

Nicolae Negru: Anul 2019: un armistițiu geopolitic iluzoriu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *