Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 22, 2021

Mircea Popescu: Lecțiile Istoriei

Aș atrage atenția celor care s-au aplecat prea puțin pe paginile de istorie că este greu să trezești America, dar când aceasta s-a trezit, nu se mai oprește, scrie Mircea Popescu din SUA, preluat de Romanian Global News.

În primul război mondial, abia după scufundarea NEPROVOCATĂ, de către nemți, a unei nave comerciale americane și moartea unor cetățeni americani și datorită acțiunilor de incitare de către Germania a Mexicului să pornească un război împotriva Statelor Unite, s-a declarat război pe 6 Aprilie 1917 și America nu s-a mai oprit până la capitulare.
În al doilea război mondial, abia în urma atacului japonez NEPROVOCAT de la Pearl Harbour în care au murit peste două mii de soldați americani, a intrat America în război distrugând Japonia și Germania.
Pe 11 Septembrie, atacurile NEPROVOCATE asupra New York-ului și Pentagonului soldate cu mii de cetățeni americani morți, au determinat Statele Unite să declare război terorismului. Ca urmare, Afganistanul și Irakul au fost ocupate, iar astăzi continuă acest război pe toate fronturile.
Atacarea ambasadei SUA din Irak și americanii uciși de grupările Hezbolah, finanțate și înarmate de Iran, prin Generalul Soleimani au condus la lichidarea acestuia, ca un exemplu că orice cetățean american este apărat sau răzbunat de America.
Revin în actualitate vorbele Amiralului Yamamoto după atacul asupra Pearl Harborului: ”I fear all we have done is to awaken a sleeping giant and fill him with a terrible resolve.” (Mi-e teamă că ceea ce am făcut a fost să trezim un uriaș adormit și să-l umplem cu o determinare îngrozitoare).
America își apără cetățenii, îi răzbună luptând până la capăt pentru anihilarea adversarului, dar îi intinde mâna să-l ridice, așa cum a făcut cu Japonia sau cu Germania.
Poate nu se cunoaște istoria, poate nu i se acordă importanță, poate nu i se înțeg lecțiile, dar ar fi bine ca cei care acordă circumstanțe teroriștilor, orice haină ar îmbracă aceștia, să știe că, în cel mai bun caz, vor fi etichetați drept colaboratori ai terorismului.
Iar colaboratorii pot sfârși ca Mareșalul Petain, indiferent dacă acesta a fost un erou al Franței.

Romanian Global News

Read Previous

Praznicul Botezului Domnului pentru românii de la Marea Nordului

Read Next

Dorin Popescu: nu știm să existe un proiect vizionar al Bucureștiului privind Republica Moldova