Prima ședință de lucru a partidelor semnatare ale inițiativei de unine a unioniștilor din R. Moldova

Reprezentanții celor cinci partide din R. Moldova, care au decis să creeze o mișcare unionistă, „un bloc politic ce va activa permanent, din momentul formării și până la realizarea Unirii”, s-au întrunit luni în ședință, la Chiișinău, transmite Romanian Global News.

„Astăzi a avut loc prima ședință a partidelor semnatare ale inițiativei de unificare a unioniștilor din R. Moldova. Am stabilit agenda pentru perioada următoare. Chemăm în continuare toate celelalte formațiuni politice să manifeste deschidere pentru consolidarea și unificarea curentului politic unionist, în vederea realizării reîntregirii neamului românesc”, se arată în comunicatul de presă transmis la finalul ședinței de cele cinci partide politice.

La ședință au fost prezenți liderul PL, Dorin Chirtoacă, lidera PNL, Vitalia Pavlicenco, președintele Partidului Uniunea Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu, liderul Partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, dar și vicepreședinții Partidului Popular Românesc, Valeriu Saharneanu și Tatiana Potâng,

Romanian Global News

Read Previous

Dorin Popescu: nu știm să existe un proiect vizionar al Bucureștiului privind Republica Moldova

Read Next

Nicolae Negru: Unirea unioniștilor și discreditarea lor