Camelia Smicală, audiată ceasuri întregi de poliția finlandeză, acuzată pe nedrept de insuccesul politicilor „Serviciului Social” care i-a abuzat familia

Dr. Camelia Smicală, mama celor doi copii confiscați de așa-numitul „serviciu social” al Primăriei localității Tampere din Finlanda, a fost audiată vineri de către poliție, încercându-se învinovățirea ei pentru evadarea copiilor din centrele de plasament unde erau ținuți despărțiți între ei și de mamă, cu încălcarea flagrantă a mai multor drepturi minimale (dreptul la asistență juridică, la asistență religioasă, la informare, la educație, la liberă întrunire ș.a.), transmite www.activenews.ro.

Concluzia româncei este că nu se mai poate apăra, în condițiile în care autoritățile finlandeze se comportă ca niște persecutori cu mandat nelimitat, iar autoritățile române nu intervin în apărarea propriilor cetățeni, care au solicitat în repetate rânduri azil politic sau repatriere.
„Update :interogatoriul a durat peste 2 ore. S-au purtat cu mine ca si cum as fi fost cel mai mare infractor si condamnata. Ma acuza ca as fi furat copiii si i-as fi agresat psihic. Nu ne mai putem apara.
….
De 2 luni de zile MAE nu a făcut nimic pentru Mihai și Maria. De 2 luni de zile copiii sunt în pericol permanent, nu pot merge la școală iar MAE se spală pe mâini de noi.
….
Ziua 1554
Vineri 10 ianuarie, Camelia este așteptată la poliție să dea explicații în acuzația de alienare parentală. Specialiștii finlandezi din cadrul serviciului social Tampere uită că au avut la dispoziție aproape cinci ani pentru a remedia relațiile dintre copii și tatăl lor, și în loc să apere cu adevărat interesele Mariei și lui Mihai, acționează ca apărători ai finlandezului – confirmat ca furnizor voluntar de copii pentru serviciile de îngrijire în masă (patru copii din patru)”, sunt cele 3 postări publicate de dr. Camelia Smicală pe social media, în ultimele 24 de ore.

Romanian Global News

Read Previous

Florin Piersic, Mălăiele și Maia Morgenstern vă invită la teatru. Evenimentele românești ale începutului de an

Read Next

Ministerul de Externe reacționează la declarațiile Cameliei Smicală explicând implicarea dar și limitele pe care le are