Dorin Chirtoacă: În curând va fi constituită platforma unionistă – Mişcarea Politica “UNIREA”

Partidele politice care au decis recent crearea Mişcării politice ”Unirea” (Partidul Liberal, Democraţia Acasă, Partidul Naţional Liberal, Partidul Popular Românesc şi Uniunea Salvaţi Basarabia) au lansat un apel către cei plecat peste hotare să susţină această iniţiativă, transmite TVR Moldova, preluat de Romanian Global News.
Dorin Chirtoacă, liderul PL, a postat un mesaj pe Facebook în care precizează că cele cinci formaţiuni politice lucrează în prezent la ”definitivarea documentelor de constituire a mişcării unioniste – Mişcarea Politica “UNIREA”.
liderul PL face un îndemn către cetăţeni şi organizaţii civice, atât din Rep. Moldova, cât şi din diaspora să se implice în susţinerea mişcării.
”Consider ca rolul Diasporei este unui determinant şi hotărâtor in ceea ce priveşte atingerea obiectivelor Mişcării prin organizarea de acţiuni cu caracter civic şi politic în tarile în care se află, convingerea celor aflaţi în RM de necesitatea susţinerii Mişcării şi promovării Unirii. Sa ne fie intr-un ceas bun!”, mai scrie Dorin Chirtoacă.

Romanian Global News

Read Previous

Republica Moldova se depopulează. „Noi altă ieșire nu avem decât Unirea cu România”

Read Next

Burse oferite cetăţenilor străini de statul român prin MAE