Breaking News :

nothing found
februarie 24, 2020

În timp ce Ucraina închide școlile în limba română, România dă 75 mii de euro în reparația Spitalului de Oncologie de la Cernăuți!

La Spitalul de Oncologie din Cernăuţi a avut loc o întâlnire de lucru, la care a fost constatat faptul că cele 75 mii de euro oferite de Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare RoAid, din cadrul Ministerului Afacerilor Externe din România, au fost cheltuite conform planului, iar proiectul de renovare și modernizare a secției de radiologie a spitalului a fost încheiat cu succes, notează Agenția BucPress din Cernăuți, preluat de Romanian Global News.
Delegația Agenției de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare RoAid, din cadrul Ministerului Afacerilor Externe din România, condusă de Cezar Cătălin Marin, directorul general adjunct, a efectuat o vizită de lucru în regiunea Cernăuți, întâlnindu-se cu conducerea Spitalului de Oncologie. A fost constat faptul că lucrările au fost realizate în proporție de 100 la sută, iar noua secție de radiologie funcționează mai bine de două săptămâni.

Medicul-șef al Spitalului de Oncologie, Ilia Tașciuc, a mulțumit României ca stat donator pentru susținere și sprijinul financiar atât de necesar. Potrivit consulului general al României la Cernăuți, Irina Loredana Stănculescu, acest proiect este unul de valoare în relația bilaterală, fiind un de exemplu de urmat în viitor.
Delegația din România a adus secției de radiologie televizoare pentru saloanele spitalului, acestea fiind oferite Agenției de Cooperare Internațională de mediul de afaceri din România.
Detalii – în reportajul televiziunii online BucPress Tv, aici:
https://www.facebook.com/bucpress/videos/585569352000786/

Romanian Global News

Read Previous

Alexandru Tănase: “Pentru a evita o criză umanitară, singura soluție este Unirea cu România”

Read Next

Școlilor private din Ucraina li s-a permis să aleagă de sine stătător limba de predare. Concesie făcută Ungariei! Când va înființa/finanța și România școli private în Ucraina?