Breaking News :

nothing found
februarie 24, 2020

Dezbatere despre predarea limbii române în Marea Britanie

Vineri, 7 februarie, începând cu ora 18.30 la sediul Romanian Cultural Institute in London, 1 Belgrave Square, SW1X 8PH Londra, va avea loc dezbaterea cu tema Părinți și copii pentru educație: predarea limbii române în Marea Britanie, anunță Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord pe pagina sa de Facebook, preluat de Romanian Global News.
Evenimentul este organizat de Şcoala Românească “Sfinţii Brâncoveni” din Londra, care funcționează pe lângă Parohia Ortodoxă “Sfântul Gheorghe” din capitala Regatului Unit.
Cei care doresc să participe se pot înscrie la
adresa www.eventbrite.co.uk.
Şcoala Românească “Sfinţii Brâncoveni” din Londra se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani și oferă cursuri săptămânale de limba și literatură română, civilizație și cultură românească, pregătire în științe exacte și noțiuni elementare de cateheză creștin ortodoxă. Activitatea școlii este structurată în două grupe de vârstă: 3-7 ani și 8-15 ani. În anul școlar 2018-2019 au fost înregistrați 42 de copii.

Romanian Global News

Read Previous

Câți români sunt înregistrați la Securitatea Socială din Spania, ultimele date: românii sunt pe primul loc între străini

Read Next

Congresul AUR la Iași