octombrie 24, 2020

Deputatul Daniel Gheorghe: Blaturile ruso-germane au aruncat R. Moldova în mâinile socialiștilor

Blaturile ruso-germane au aruncat Republica Moldova în mâinile socialiștilor și a acelor forțe politice bolnave de nostalgii sovietice și de aberația stalinistă numită „moldovenism” a declarat deputatul Daniel Gheorghe, care a comentat intenția Ministerul Afacerilor Externe și a Ambasadei Statelor Unite de a coordona eforturile în ceea ce privește Republica Moldova, scrie www.infoprut.ro, preluat de Romanian Global News.

„Vestea că, Ministerul Afacerilor Externe și Ambasada Statelor Unite își vor coordona eforturile în legătura cu Republica Moldova și vor coopera strâns în ceea ce privește această chestiune politică majoră, este una bună”, a specificat parlamentarul.
De asemenea, Daniel Gheorghe speră că americanii vor înțelege că interesul României în problema Republicii Moldova este Unirea și doar atât.
„Statele Unite să știe și să conștientizeze pragmatic faptul că Basarabia este parte din România iar acesta este lucrul care contează cel mai mult pentru Români, nu jocuri care să favorizeze politica josnica pe care Ucraina o duce în regiune și nici garantarea unor blaturi ruso-germane care au aruncat Republica Moldova în mâinile socialiștilor și a acelor forțe politice bolnave de nostalgii sovietice și de aberația stalinistă numită „moldovenism”!”, a subliniat deputatul.
Amintim că Ministerul Afaceriilor Externe a anunțat că între România și SUA va exista o coordonare strânsă în legătură cu R. Moldova.

Romanian Global News

Read Previous

Octavian Țîcu: discursul lui Igor Dodon la APCE a fost discursul unei slugi mincinoase, preocupată să-și protejeze stăpânul

Read Next

Consulat itinerant în Insulele Canare