Breaking News :

nothing found
februarie 24, 2020

Ana Guțu, despre amânarea trecerii la televiziunea digitală în Basarabia: „Un artificiu al actualei guvernării pentru a-l favoriza pe Dodon în an electoral”

„Amânarea trecerii la televiziunea digitală în Republica Moldova este un artificiu al guvernării actuale, care mizează pe propaganda instrumentată la televiziunile PSRM”. De această părere este Ana Guțu, secretarul de stat al Departamentului pentru Relaţia cu R. Moldova, citată de www.infoprut.ro, preluat de Romanian Global News.

„Această propagandă se manifestă prin aparițiile zilnice, cu treabă și fără treabă, ale lui Dodon pe ecranele TV din casele cetățenilor. Deci, Dodon este favorizat necondiționat în an electoral. Rămânerea în urmă a Republicii Moldova,din punct de vedere informațional și tehnologic, în raport cu statele civiliizate, aduce prejudicii grave proceselor democratice”, a mai adăugat Ana Guțu.
Menționăm că trecerea la televiziunea digitală a fost tergiversată de mai multe ori, deși din punct de vedere tehnic nu există niciun impediment. Ultima data, s-a anunțat că trecerea la televiziunea digitală ar putea fi amânată, deoarece autoritățile nu ar fi gata să încheie procesul în data de 1 martie.

Romanian Global News

Read Previous

Valoarea proiectelor finanţate de către Ministerul pentru Românii de Pretutindeni în anul 2019 pentru R. Moldova a fost de circa două milioane de lei

Read Next

Igor Dodon, interpelat de Viorel Badea, membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și președintele Comisiei Senatoriale pentru românii din afara granițelor din Senatul României