Breaking News :

nothing found
februarie 24, 2020

Consulat itinerant în Insulele Canare

O echipă a Secției Consulare a Ambasadei României în Regatul Spaniei se va deplasa în insulele Tenerife şi Gran Canaria, în perioada 9-14 februarie 2020, pentru a furniza servicii consulare și a oferi asistență consulară cetățenilor români aflați în zonă, transmite Romanian Global News.

Cetățenii interesați sunt rugați să solicite programare până la 31 ianuarie 2020, la adresa de e-mail: madrid.itinerant@mae.ro
Mesajul prin care solicitați programare trebuie să conţină: numele și prenumele, serviciul consular solicitat, un număr de telefon la care puteți fi contactat și în care dintre insule (Tenerife sau Gran Canaria) veţi depune cererea.

IMPORTANT. Vă rugăm să atașați la mailul cu solicitarea dvs, documentul dvs de identitate și orice alt document care ar putea fi necesar in vederea obținerii serviciului consular.

Colegele care pregatesc acest consulat itinerant vă vor solicita via email și alte informații sau documente în funcție de situația fiecarui solicitant.

ATENȚIE. datorită numărului mare de programări NU se vor prelua solicitări de servicii consulare la fața locului FĂRĂ PROGRAMARE
Programul consulatului itinerant:

TENERIFE (Escuela de Seguridad y Convivencia: Calle Beneharo las Nieves, Tenerife – Aula 7):

• Duminică, 9 februarie: 9.00 – 14.00

• Luni, 10 februarie: 9.00 -17.00

• Marți, 11 februarie: 9.00 – 17.00

GRAN CANARIA (Consulatul Onorific al României în Insulele Canare: Alférez Quintana Suarez, nº18, Telde, 35200 Las Palmas)

• Miercuri, 12 februarie: 9.00 – 17.00

• Joi, 13 februarie: 9.00 – 17.00

• Vineri, 14 februarie: 9.00 – 14.00

Vor fi efectuate următoarele servicii consulare: acte notariale (procuri, declarații, adeverințe consulare, obțineri acte extrajudiciare etc.), preluare dosare prima carte de identitate pentru minorii care au împlinit vârsta de 14 ani, înscrieri acte stare civilă (certificate de naştere pentru copii născuţi în Spania, certificate de căsătorie pentru cei căsătoriţi în Spania), titluri de călătorie, paşapoarte.

Romanian Global News

Read Previous

Deputatul Daniel Gheorghe: Blaturile ruso-germane au aruncat R. Moldova în mâinile socialiștilor

Read Next

Localitatea Oprișeni din regiunea Cernăuți se va înfrăți cu o comună din județul Bistrița-Năsăud