Breaking News :

nothing found
februarie 24, 2020

TVR Moldova extinde programul de ştiri

Începând din 1 februarie, TVR Moldova extinde programul de ştiri de la ora 18,00, realizat în studioul de la Chişinău. Telejurnalul va cuprinde pe parcursul unei ore, mai multă informaţie din Republica Moldova, România și din lume, analize ale principalelor evenimente din săptămână, campanii pe subiecte de interes general şi reportaje speciale, se arată într-un comunicat de presă, preluat de Romanian Global News.
„Vom continua să aducem în casele cetăţenilor Republicii Moldova cele mai bune ştiri, bine documentate şi realizate, în care vom vorbi despre problemele şi nevoile oamenilor, vom prezenta bune practici româneşti şi europene de dezvoltare, de modernizare şi democratizare. Vom difuza poveşti cu oameni şi despre oameni exemplu în diferite domenii, istorii de succes, vom continua să promovăm cultura, obieciurile şi tradiţia comună a românilor de pe ambele maluri ale Prutului”, a declarat Vasile Munteanu, coordonatorul știrilor TVR Moldova.
Acesta a mai menționat că „în condițiile în care spațiul informațional al R. Moldova este unul intoxicat de manipulare și propagandă, cetățenii merită și trebuie să fie informați corect, pentru a disemina grâul de neghină”.
Gazda Telejurnalului de sâmbătă şi duminică, jurnalista Victoria Ocară consideră că TVR Moldova este o sursă de informare importantă pentru telespectatorii din Republica Moldova şi în zilele de weekend, iar extinderea Telejurnalului va aduce mai multe știri, evenimente reflectate, precum și mai multe opinii şi analize imparţiale şi bine argumentate.
Telejurnalul TVR MOLDOVA este difuzat şi în România, pe postul TVR 3, contribuind astfel la dezvoltarea spaţiului informaţional comun.

Romanian Global News

Read Previous

Soarta școlilor românești din regiunea transnistreană | Directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol, Ion Iovcev: „Are loc o deznaționalizare, un genocid”

Read Next

Ambasadorul Daniel Ioniță îndeamnă Chișinăul să depună efort suplimentar pentru realizarea Acordului de Asociere