Vlad Ciobanu, un copil român din Chișinău, a sensibilizat întreaga Românie, cerând Unirea!

Pe scena concursului „Românii au talent”, a urcat săptămâna trecută, Vlad Ciobanu, un puști de doar 4 ani, din Chișinău, care a avut un moment plin de emoție, transmite www.ziarulnational.md, preluat de Romanian Global News.

Dezinvolt și stăpân pe sine, micuțul concurent a interpretat o poezie despre Unirea R. Moldova cu România, în fața juriului în mod vizibil înduioșat: „Ridică-te, Ștefane, cu brațul tău cel sfânt/ Unește iar Moldova cu-al Patriei pământ”.

La această vârstă fragedă, Vlad știe aproape 100 de poezii. Acesta le-a memorat seara, la băiță, când tatăl lui îi recita versuri mai puțin cunoscute de toată lumea, scrie protv.ro.
Prima poezie învățată a fost la vârsta de doi ani și jumătate. Vlad a învățat alfabetul la doi ani. La trei ani, număra până la 100. De asemenea, Vlad știe să citească, dar doar dacă este scrisul cu majuscule.

Tatăl său este jurist, mama – coregraf. Vlad are un frățior mai mic, în vârstă de un an.
Părinții i-au făcut lui Vlad un canal de Youtube, iar acum are peste 5.000 de vizualizări.
Părinții au fost nevoiți să îl mute pe Vlad de la grădiniță pentru că nu mai era de nivelul lui. Nu îi sperie gândul că ar putea să aibă un copil genial, care se adaptează mai greu. Spun că vor găsi soluții, chiar dacă recunosc că asta implică sacrificii.
Lui Vlad îi plac poeziile lui Florin Piersic, motiv pentru care părinții vor să îl îndrume spre actorie.

Romanian Global News

Read Previous

Ana Guţu, secretar de statal Departamentului pentru Relaţia cu Republica Moldova: „Îmi propun să mergem pe mai multe filiere de cooperare cu Republica Moldova”

Read Next

Ungaria se opune Legii Ucrainei „Cu privire la învățământul secundar”, care ar putea fi semnată de Zelenski