Cel mai apreciat și mai vândut poet român din Spania își dă întâlnire cu românii la „Serile Acasă” la Ambasada României din Madrid

Ambasada României în Regatul Spaniei are plăcerea de a vă invita la un nou eveniment marca „Serile Acasă la Ambasadă”, de data aceasta în compania scriitorului român Mihai Gane, se arată în anunțul Ambasadei, tranmsmite Romanian Global News.
Tânărul scriitor de origine română, cunoscut sub numele de Miguel Gane în Spania, este unul dintre cei mai apreciați tineri poeți din Peninsula Iberică. Mihai Gane a publicat două volume de poezii în limba spaniolă, vândute în peste 80.000 de exemplare, înregistrând un succes răsunător inclusiv în mai multe state din America Latină.
Ultimul volum de proză „Cuando seas mayor“, lansat anul trecut, prezintă povestea emoționantă a imigrației din România în Spania, văzută prin ochii unui copil.
“Vă așteptăm la sediul ambasadei din Avenida de Alfonso XIII nr. 157, sâmbătă, 15 februarie, de la ora 18.00, pentru a cunoaște mai bine opera tânărului scriitor, provocările legate de scris, dar și sursele de inspirație ale acestuia”, se aratăm în anunțul ambasadei.
Puteí confirmați participarea la adresa de e-mail madrid.rsvp@mae.ro până vineri, 14 februarie, ora 12.00.

Romanian Global News

Read Previous

„Balul acordării panglicii” la Liceul „Nicolae Bălcescu” din Jula, Ungaria

Read Next

Basarabia e România! Înscrie-te în Acțiunea 2012!