Breaking News :

Părintelui Milea către Președintele Iohannis: Aveți puterea de la Dumnezeu să dovediți în istoria românilor, că vă pasă de noi, că respectați cea mai mare sărbătoare creștină a românilor, Sfintele Paști

Analiză trustului de presă al Mapn: Dezinformările Moscovei, mai periculoase decât Covid-19

Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din Diaspora: Nu veniți acasă de Paște!

România nu mușcă din nada aruncată de Rusia la Chișinău. Sprijinul României va fi mai departe strict condiționat

Atenționare de călătorie în contextul răspândirii infecției cu COVID-19 – Spania, Germania, Franța

Trump suspendă pentru 30 de zile călătoriile din UE în SUA.Cetățenii străini care călătoresc din Europa nu mai pot intra în SUA

Donald Trump, cel mai informat om de pe planetă, liniștește demența mass-media cu coronavirusul: anul trecut, 37.000 americani au murit din cauza gripei comune… Nimic nu s-a închis, viața și economia merg mai departe

Deciziile luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență în Contextul epidemiei de coronavirus 2019-nCoV din România

Big Farma a cumpărat presa centrală și i-a impus cenzura! Aceasta a ignorat LANȚUL UMAN format din peste 5000 de oameni jurul Parlamentului de sâmbătă, 7 martie, din timpul protestului anti-vaccinare obligatorie

Scrisoarea prin care 50 de medici cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii. Dr. Vasile Astărăstoae și Dr. Pavel Chirilă, printre semnatari

De ce NU trebuie să fim vaccinați OBLIGATORIU. Pe scurt, ca să înțeleagă tăt omu’

„Unioniştii cer Academiei de Ştiinţe a Moldovei să ia o poziţie tranşantă după declaraţiile lui Igor Dodon de a înlocui limba română cu aşa-zisa limbă moldovenească”. Academia Română a facut-o!

Ludovic Orban, apel la românii din Italia: „Să nu mai vină în România decât în situații absolut urgente”

iunie 3, 2020

Oncologi, nutriţionişti, psihologi şi psihiatrii din toată ţara au demonstrat, astăzi, că sunt interesaţi să colaboreze cu Spitalul de Recuperare Oncologică Nera!

Excursia de promovare a Clinicii de Recuperare Oncologică Nera la care au participat peste 50 de medici din toată ţara a fost un succes!În urma acestei acţiuni, profesorul Pavel Chirilă va semna mai multe contracte de colaboare cu medici care au decis să se implice în acest proiect după ce au vizitat spitalul şi dotările acestuia, transmite Romanian Global News, citând Radio Reșița.

„E prima clinică de genul acesta şi asta contează foarte mult. După cum vedeţi lucrările în proporţie de 90% au fost finalizate, urmează convenţia cu Casa de Asigurări de Sănătate şi completarea personalului cu medici şi asistente. Noi avem deja o parte din personal dar mai avem nevoie de medici. Pot spune că am avut parte de o surpriză plăcută o doamnă psiholog din Bucureşti mi-a spus ferm, că ea vrea să lucreze aici la Nera, a apărut şi a doua persoană, un medic de recuperare care la fel mi-a zis, nu e rău ca după o astfel de excursie cu tematică medicală să semnăm contracte de colaborare”, ne-a declarat profesorul Pavel Chirilă.
Oncologi, nutriţionişti, psihologi şi psihiatrii din toată ţara s-au arătat interesaţi de acest proiect. Cadrele medicale au fost impresionate de atât de peisaj, de zonă cât şi de aerul curat şi nu exclud posibilitatea de a se muta aici, pentru a ajuta bolnavii care vin, aici pentru a se recupera după lupta cu cea mai cruntă maladie:cancerul!
Întreaga investitie de la Clinica Nera depăşeşte 8 milioane de euro. Unitatea are 45 de saloane spaţioase şi confortabile, construite pe o structură arhitecturală şi funcţională de tip sanatorial. Camerele sunt extrem de spaţioase şi au grup sanitar propriu şi terasă, sunt perfect izolate şi vor arătă exact ca nişte saloane medicale de lux.
În amfiteatrul Clinicii Nera, astăzi, a avut loc şi o dezbatere pe diverse teme medicale, pentru tratarea şi recuperarea bolnavului care suferă de cancer. Proiectul de construcţie a Clinicii Nera, va fi finalizat în data de 15 mai, dă asigurări constructorul. Până atunci, profesorul Pavel Chirilă va organiza şi alte excursii, tocmai pentru a atrage cât mai multe persoane în acest proiect, unic în România.

Romanian Global News

Read Previous

„Unioniştii cer Academiei de Ştiinţe a Moldovei să ia o poziţie tranşantă după declaraţiile lui Igor Dodon de a înlocui limba română cu aşa-zisa limbă moldovenească”. Academia Română a facut-o!

Read Next

Avocatul Gheorghe Piperea, după ce medicul Alexandru Rafila, susținător al vaccinării obligatorii, a readus pe tapet subiectul: „E clar acum de ce era necesară „confirmarea” rapidă în România a coronavirusului?”