octombrie 24, 2020

Protest național împotriva Legii cu tentă nazistă a Vaccinării Obligatorii, sâmbătă 7 martie, la București

Alianța Părinților anunță că sâmbătă, 7 martie, de la ora 14:00, va organiza un nou protest împotriva Legii Vaccinării Obligatorii, eveniment ce se va desfășura tot în fața Palatului Parlamentului, informează un comunicat primit la redacție.
„Alianța Părinților îi cheamă sâmbătă la ora 14:00 la Palatul Parlamentului, în fața intrării de la Camera Deputaților pe toți românii responsabili, pentru a-și manifesta dezacordul față de proiectul Legii vaccinării obligatorii.
Această lege anticonstituțională obligă toți copiii și adulții să fie vaccinați de mai multe ori în fiecare an și oricând va decide un ministru (pus politic). Țări precum Marea Britanie, Austria, Olanda, Elveția, Irlanda, Portugalia, Spania, nu au vaccinare obligatorie. China are vaccinare obligatorie și e bântuită de coronavirus. Cu cât vom fi mai mulți, cu atât vom fi mai vizibili, iar glasul nostru va fi mai bine auzit!”, sună apelul Alianței Părinților remis redacției ActiveNews.

Reamintim că luni, 2 martie, în fața Palatului Parlamentului, sute de persoane au manifestat împotriva obligativității vaccinării. În aceeași zi, reunită în mare secret, Comisia pentru Sănătate a Camerei Deputaților a avizat favorabil proiectul Legii Vaccinării Obligatorii.

Romanian Global News

Read Previous

Eugen Tomac: Austria poate fi judecată la Curtea de Justiție a Uniunii Europene dacă nu va oferi copiilor românilor alocații egale cu cele acordate altor cetățeni europeni

Read Next

Avocatul Gheorghe Piperea scrie despre Big Pharma: acțiuni listate la bursă și o mega-lovitură financiară pe baza coronavirusului: „Cea mai bună oportunitate de a câștiga din suferința, panica și îndobitocirea oamenilor”