Breaking News :

Părintelui Milea către Președintele Iohannis: Aveți puterea de la Dumnezeu să dovediți în istoria românilor, că vă pasă de noi, că respectați cea mai mare sărbătoare creștină a românilor, Sfintele Paști

Analiză trustului de presă al Mapn: Dezinformările Moscovei, mai periculoase decât Covid-19

Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din Diaspora: Nu veniți acasă de Paște!

România nu mușcă din nada aruncată de Rusia la Chișinău. Sprijinul României va fi mai departe strict condiționat

Atenționare de călătorie în contextul răspândirii infecției cu COVID-19 – Spania, Germania, Franța

Trump suspendă pentru 30 de zile călătoriile din UE în SUA.Cetățenii străini care călătoresc din Europa nu mai pot intra în SUA

Donald Trump, cel mai informat om de pe planetă, liniștește demența mass-media cu coronavirusul: anul trecut, 37.000 americani au murit din cauza gripei comune… Nimic nu s-a închis, viața și economia merg mai departe

Deciziile luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență în Contextul epidemiei de coronavirus 2019-nCoV din România

Big Farma a cumpărat presa centrală și i-a impus cenzura! Aceasta a ignorat LANȚUL UMAN format din peste 5000 de oameni jurul Parlamentului de sâmbătă, 7 martie, din timpul protestului anti-vaccinare obligatorie

Scrisoarea prin care 50 de medici cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii. Dr. Vasile Astărăstoae și Dr. Pavel Chirilă, printre semnatari

De ce NU trebuie să fim vaccinați OBLIGATORIU. Pe scurt, ca să înțeleagă tăt omu’

„Unioniştii cer Academiei de Ştiinţe a Moldovei să ia o poziţie tranşantă după declaraţiile lui Igor Dodon de a înlocui limba română cu aşa-zisa limbă moldovenească”. Academia Română a facut-o!

Ludovic Orban, apel la românii din Italia: „Să nu mai vină în România decât în situații absolut urgente”

iunie 3, 2020

Beneficiile hrenului! Antibiotic și antiinflamator natural

Hreanul are multiple proprietăți, printre care proprietăți antibiotice puternice, expectorante, bronhodilatatoare, antibacteriene, antiinflamatoare, afrodisiace, antiparazitare și antianemice, transmite Romanian Global News.
Hreanul este antiscorbutic, colagog, diuretic, revulsiv puternic, crește tensiunea arterială, este vasodilatator coronarian, încălzește organismul și stimulează sistemul imunitar.
Celebra rețetă de hrean ras și amestecat cu oțet pare a fi cea mai cunoscută în rândul nostru, mai ales dacă alături avem și câteva sarmale delicioase și o porție de mămăliguță caldă.

Siropul de hrean te scapă de tuse
Dacă te supără tusea apelează la siropul de hrean, 4-5 linguriţe pe zi şi va calma durerile de la nivelul gâtului şi va elimina tusea.
Poţi de asemeena să faci şi gargară cu 3 picături de tinctură de hrean diluate într-un pahar de apă, iar dacă problema ta este răceală tot ce ai nevoie ste de un ceai din frunze de hrean, pe care îl poţi eventual îndulci cu puţină miere însă numai după ce s-a răcit.
Rade o legătură de hrean, amestec-o cu făină de grâu şi apă până obţii o pastă şi aplic-o la nivelul gâtului cu ajutorul unei feşe şi vei uita de problemele cauzate de amigdalită.
Mestecă cât de mult poţi o bucată de hrean crud dat eventual prin răzătoare, amestecat dacă vrei şi cu morcov ras pentru a atenua astfel iuţeala hreanului.
Un alt truc este acela să diluezi 20 de picături de tinctură de hrean într-un pahar cu apă şi să îţi clăteşti gura cu ea de 3 ori pe zi cel puţin 1-2 minute.
Sterge-ţi tenul cu ajutorul unui disc demachiant cu oţet de hrean şi vei uita de tenul palid, iar dacă seara înainte de culcare, aplici pentru 10-15 minute pe obrazi puţin sirop de hrean şi apoi îl vei îndepărta cu un tampon înmuiat în lapte, te vei bucura de un ten tânăr mult mai mult timp.
Tenul descuamat se dvindecă de minune dacă îl ştergi cu 5 picături de tinctură de hrean diluate în jumătate de pahar de apă şi dacă aplici apoi un unguent de gălbenele.

Hreanul îmbunătăţeşte memoria dacă alegi să mănânci salată de hrean.
Hreanul ajută la eliminărea excesului de apă dacă îl consumi regulat ras sau în salată și elimină vermii intestinali.

Romanian Global News

Read Previous

Români nu vă uitați eroii! 9 martie este ziua națională a Deținuților Politici Anticomuniști! Două milioane de români au trecut prin gulagul comunist

Read Next

Demență a statului german! Copii fără adăpost, încredințați unor pedofili!