Breaking News :

Părintelui Milea către Președintele Iohannis: Aveți puterea de la Dumnezeu să dovediți în istoria românilor, că vă pasă de noi, că respectați cea mai mare sărbătoare creștină a românilor, Sfintele Paști

Analiză trustului de presă al Mapn: Dezinformările Moscovei, mai periculoase decât Covid-19

Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din Diaspora: Nu veniți acasă de Paște!

România nu mușcă din nada aruncată de Rusia la Chișinău. Sprijinul României va fi mai departe strict condiționat

Atenționare de călătorie în contextul răspândirii infecției cu COVID-19 – Spania, Germania, Franța

Trump suspendă pentru 30 de zile călătoriile din UE în SUA.Cetățenii străini care călătoresc din Europa nu mai pot intra în SUA

Donald Trump, cel mai informat om de pe planetă, liniștește demența mass-media cu coronavirusul: anul trecut, 37.000 americani au murit din cauza gripei comune… Nimic nu s-a închis, viața și economia merg mai departe

Deciziile luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență în Contextul epidemiei de coronavirus 2019-nCoV din România

Big Farma a cumpărat presa centrală și i-a impus cenzura! Aceasta a ignorat LANȚUL UMAN format din peste 5000 de oameni jurul Parlamentului de sâmbătă, 7 martie, din timpul protestului anti-vaccinare obligatorie

Scrisoarea prin care 50 de medici cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii. Dr. Vasile Astărăstoae și Dr. Pavel Chirilă, printre semnatari

De ce NU trebuie să fim vaccinați OBLIGATORIU. Pe scurt, ca să înțeleagă tăt omu’

„Unioniştii cer Academiei de Ştiinţe a Moldovei să ia o poziţie tranşantă după declaraţiile lui Igor Dodon de a înlocui limba română cu aşa-zisa limbă moldovenească”. Academia Română a facut-o!

Ludovic Orban, apel la românii din Italia: „Să nu mai vină în România decât în situații absolut urgente”

iunie 3, 2020

Forumul European pentru Supravegherea Vaccinului sprijină protestele din România împotriva obligativității vaccinării

Președintele Forumului European pentru Supravegherea Vaccinurilor (FESV), Kris Gaublomme, a trimis o scrisoare de sprijin față de protestul desfășurat sâmbătă în mai multe orașe din România, față de prevederile excesive ale noii legi a vaccinării, scrie www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

FESV este o organizație europeană cu membri sau activiști în 20 de state, care se luptă împotriva obligativității vaccinării, pentru monitorizarea efectelor vaccinurilor și informarea deplină a pacientului. România, prin Alianța Părinților (unul dintre organizatorii protestelor pro-opțiune -n.r.), întreprinde demersuri de aderare la acest forum european.

„Dragi prieteni,

Forumul European pentru Supravegherea Vaccinului vă sprijină deplin pentru demonstrația de astăzi.

Știm cât de important este să ne ridicăm vocile împreună împotriva legilor obligatorii ilegale privind vaccinarea pe care parlamentul dumneavoastră intenționează să le voteze în curând. Ilegal, deoarece încalcă dreptul fundamental al fiecărei persoane de a decide cu privire la sănătatea sa, dreptul de a alege sau de a refuza orice intervenție medicală, dreptul la integritatea fizică a acesteia și dreptul de a ne proteja copiii. Aceasta este ceea ce ne-au garantat procesele Nüremberg după Al Doilea Război Mondial, și nici un guvern nu are dreptul de a trece peste aceste drepturi.

Știm că România a fost pusă la încercare, deja mai mult decât multe alte tari europene. Dar vă rugăm să rezistați, să vă apărați drepturile și să vă uniți forțele. Vă rugăm și vă anunțăm că nu sunteți singuri. Toate țările europene unite în cadrul FESV vă sprijină lupta. Împreună suntem puternici, împreună vom câștiga în cele din urmă.
Organizația Mondială a Sănătății a început să realizeze că politica sa nu se bazează pe știință. Au început să înțeleagă că trebuie să ne asculte pe noi, oamenii. Pentru că întrebările noastre sunt pertinente, iar răspunsurile lor, greșite.

Așadar, vă rog să-i înfruntați în continuare pe politicienii dumneavoastră. Cereți-le să vă prezinte răspunsuri pertinente înainte de a vota o lege care restricționează drepturile de bază ale cetățenilor lor. Nu vă lăsați cuprinși de frică, aveți încredere. Un război nu se pierde până când nu se duce ultima luptă. Și vom câștiga această bătălie!

Vă doresc mult succes în protestul de astăzi,

Kris Gaublomme, MD
Președintele FESV”, le-a transmis reprezentantul FESV organizatorilor protestelor împotriva obligativității vaccinării din România.

Forumul European pentru Supravegherea Vaccinului (FESV) a demarat o petiție către Parlamentul European, semnată de peste 250.000 de persoane, în care cere ca:

  1. Vaccinarea obligatorie să fie abolită în întreaga Europă, din cauză că este o încălcare a drepturilor omului.
  2. Vaccinarea obligatorie să nu fie niciodată introdusă în statele în care acum este doar recomandată.
  3. Principiul precauției să fie aplicat în Europa.
  4. Cetățenii europeni să beneficieze de libertatea alegerii și consimțământului vaccinării deplin informate.
  5. Să fie stabilit un sistem eficient și independent de raportare a efectelor adverse, pentru a monitoriza siguranța vaccinurilor.
    Reamintim că în România au avut loc sâmbătă proteste împotriva obligativității vaccinării în majoritatea orașelor reprezentative, organizatorii estimând circa 10.000 de participanți la nivel național, dintre care 5000 doar în municipiul București.

Romanian Global News

Read Previous

Un nou geniu al muzicii: copilul român Mihai Ţigaret

Read Next

Nicolae Negru: De ce s-a grăbit Stoianoglo să spele imaginea lui Dodon?