Breaking News :

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

octombrie 16, 2021

Dr. Dorin Popescu: „România are resursă calificată pentru marile proiecte!”

O veste excepțională vine, în Săptămâna Mare, de la Ambasada României la Moscova și de la Ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al României în Federația Rusă, ES Vasile Soare: Ambasada a finalizat un efort instituțional / sistemic de 10 ani al întregii Misiuni diplomatice, publicând, ieri, lista nominală a 20.718 prizonieri de război (militari) și “internați” (civili deportați) români morți în lagărele din Rusia între anii 1941-1956, scrie Dr. Dorin Popescu pe contul său de facebook, preluat de Romanian Global News.

Cunosc de mult și prețuiesc efortul în acest sens al personalului Ambasadei noastre din Federația Rusă (prioritar al coordonatorului de proiect, Ilie Schipor); cei care au muncit efectiv la acest proiect merită întreaga noastră prețuire, toate felicitările noastre. Știu că acest efort a presupus multă trudă, sacrificii discrete, investigații detaliate, nopți nedormite etc.
Însă rezultatul merită tot acest uriaș efort colectiv: un proiect elaborat, integrat, riguros, documentat, necesar, un monument al tragediei României din al doilea război mondial – o premieră salutară pentru istoriografia românească, un proiect de anvergură pentru memoria colectivă a poporului român, care probează că ROMÂNIA ARE RESURSĂ CALIFICATĂ PENTRU MARI PROIECTE!
În ultimii ani, acest proiect a fost impulsionat de Vasile Soare, un ambasador de vocație, care are miza proiectelor mari pentru România. Un om și un ambasador de excepție, a cărui credință în România, în Dumnezeu și în binele public îl face extrem de prețios și extrem de util pentru proiecte de anvergură.
Vasile Soare “recidivează” astfel în proiecte de impact pentru România – după ce, în Kazahstan, a găsit și a scos la lumină “urme” ale deportaților români martirizați, prin suferință, acolo.
Sunt convins că nu întâmplător Vasile Soare a ales Săptămâna Mare pentru a anunța finalizarea acestui proiect. Și el și eu știm că mulți dintre românii care au murit în al doilea război mondial credeau în Țară și în Dumnezeu. Credința în Țară și în Dumnezeu i-a făcut curajoși, le-a oferit rezistența, puterea și eroismul fără de care România ar fi devenit, poate, o gubernie vestică a Estului. Este bine să ne aducem aminte de credințele lor mai ales în aceste zile, când credințele noastre slăbesc, când credința noastră în Dumnezeu este bagatelizată sau pusă la zid.
Aducerea la lumină a acestor nume în această Săptămână, înaintea Paștelui ortodox, nu poate fi decât proiectul/proiecția unui spirit puternic, cu rădăcini și credințe.

Mulțumesc, Vasile Soare, în numele tuturor numelor de pe această listă! Mulți dintre ei au murit cu gândul “Cu noi este Țara și Dumnezeu”! Sunt albe drumurile din Siberia de oasele lor. Sunt goale casele noastre fără credințele lor.
Bunicul meu, Ilie Popescu, a avut onoarea de a lupta pentru România pe frontul de est în cel de-al doilea război mondial. A venit acasă viu. L-au ucis comuniștii, moral/psihologic, bucată cu bucată, în cele câteva zeci de ani de temniță publică. Celălalt bunic, Ion Moiceanu, a luptat și el pentru România în război. Amândoi au crezut în România, amândoi au crezut în Dumnezeu. Și ei, și familiile lor. Și toți urmașii acestora.
Pentru bunicul meu, Ilie Popescu, pentru bunicul meu Ion Moiceanu, pentru toți bunicii noștri de pe front și mai ales pentru bunicii care nu s-au mai întors niciodată din lagărele rusești, din temnițe, din Siberii, pentru bunicii noștri din Listele Ambasadei – MULȚUMESC, VASILE SOARE! MULȚUMESC, AMBASADA ROMÂNIEI LA MOSCOVA!
Finalizarea acestui proiect și publicarea acestei liste, în Săptămâna Mare, le oferă acestora lumină și gândul liniștitor că “Țara” nu a uitat suferințele și crucile lor, iar nouă – gândul liniștitor că “Țara”, metamorfozată în oameni frumoși ca Vasile Soare, EXISTĂ ÎNCĂ.
Dumnezeu să îi odihnească în pace pe toți românii morți în Federația Rusă și pretutindeni în lume pentru credința lor în această țară! Veşnică lor pomenire!
http://moscova.mae.ro/local-news/1409

Romanian Global News

Read Previous

Platformă online pentru românii din străinătate aflaţi într-o situaţie dificilă

Read Next

Ambasada României la Moscova a finalizat lista nominală finală cu datele a 20.718 prizonieri şi deportaţi înhumaţi în cimitirele din Rusia