Trump acuză OMS că a devenit „marioneta Chinei”. Trompetele OMS în România: Rafila, Arafat și Străinu Cercel! Or fi și trompete Chinei? Pe mâna cui se lasă statul român?

Preşedintele SUA Donald Trump a acuzat Organizaţia Mondială a Sănătăţii că este o „marionetă a Chinei”, în contextul întâlnirii virtuale de două zile a OMS care se axează pe efectele pandemiei de coronavirus, potrivit BBC, citat de Romanian Global News.
El a spus că OMS „ne-a dat foarte multe sfaturi foarte proaste, sfaturi teribile” şi că „au greşit atât de mult şi întotdeauna de partea Chinei”.
Trump nu a participat personal la reuniune, locul său fiind luat de secretarul pe probleme de Sănătate, spunând că OMS a gestionat greşit criza, cu peţul „multor vieţi”

Donald Trump a acuzat în repetate ori OMS că nu a alertat lumea suficient de devreme şi că a acordat prea multă încredere Chinei.De asemenea, Trump a acuzat China că a ascuns începutul izbucnirii epidemiei.
SUA au suspendat deja finanţarea pentru OMS, în aşteptarea unei anchete a felului în care a organismul internaţional a gestionat pandemia de coronavirus.

Romanian Global News

Read Previous

Prof. Dr. Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor din România: Pentru mine este inexplicabil, irațional și absurd… De la o simplă răceală s-a trecut la o apocalipsă

Read Next

Americanca stabilită de 15 ani în România, şefa afacerii cu legume bio: “Rudele mele ştiu că iubesc România şi că aici îmi văd viitorul. Le zic şi lor să vină dacă vor să experimenteze o viaţă deosebită, în armonie cu natura şi tradiţiile”