Ana Guțu: MAE al României va susține plenar promovarea proiectelor Departamentului pentru Relația cu R.Moldova

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) al României va susține plenar promovarea proiectelor Departamentului pentru Relația cu R.Moldova (DRRM) care vor fi implementate în stânga Prutului a declarat secretarul de stat al DRRM, Ana Guțu, preluată de Romanian Global News.

Astfel, Ana Guțu a declarat că marți, 19 mai, a avut o întrevedere cu Dănuț Sebastian Neculăescu, secretar de stat pentru relații cu vecinătatea estică și relații multilaterale la nivel global, din cadrul Ministerului Afacerilor Externe al României.
„În cadrul întrevederii am discutat despre cooperarea între DRRM și MAE pentru viitoarele proiecte de susținere a Republicii Moldova în domenii precum: educație, cultură, infrastructură instituțională și dezvoltare durabilă. Secretarul de stat, Dănuț Sebastian Neculăescu a manifestat disponibilitate și deschidere, asigurându-mă de susținerea plenară a MAE pentru promovarea inițiativelor/proiectelor DRRM în Republica Moldova”, a comunicat reprezentanta DRRM, citată de https://radiochisinau.md/

Romanian Global News

Read Previous

Sondaj dincolo de Prut: PSRM pierde voturi! Șase partide ar accede în Parlament, dacă ar avea loc alegeri anticipate! Așa o fi?

Read Next

Comandamentul Corpului Multinaţional de Sud-Est de la Sibiu, aprobat de Birourile permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului