PUN a dat STARTUL campaniei: „Ce înseamnă UNIREA cu România?”. 33 de ARGUMENTE pro. „Cred că 30 de ani de rătăciri „independente” v-au lămurit… Nu mai avem timp pentru altă viață”

Partidul Unității Naționale (PUN) a dat astăzi starutul campaniei: „Ce înseamnă Unirea cu România?”. Astfel, Octavian Țîcu și echipa sa vor merge prin toată R. Moldova pentru a demonstra cetățenilor că vor avea doar de câștigat în urma unirii celor două state românești, scrie www.ziarulnational.md, preluat de Romanian Global News.
„Prin intermediul acestei campanii vom face cunoscut proiectul nostru politic de țară cetățenilor R. Moldoa şi avantajele reunirii cu România. Cred că 30 de ani de rătăciri „independente” v-au lămurit… Nu mai avem timp pentru altă viață”, a punctat Țîcu.
Potrivit PUN, Unirea înseamnă să avem un PIB de 550 de miliarde de dolari și un salariu mediu de 650 de euro pe lună. Unirea înseamnă pensie de la 350 de euro pe lună, îndemnizații pentru copii de la 100 la 680 de euro pe lună.
De asemenea, Unirea înseamnă locuințe ieftine pentru tineri și mai ales pentru familiile tinere. Unirea înseamnă subvenții în agricultură începând cu 180 de euro pentru fiecare ha prelucrat etc., se arată în pliantul promovat de PUN.

Romanian Global News

Read Previous

Elevii și studenții din R. Moldova care învață în România NU vor trebui să stea în carantină

Read Next

Sondaj dincolo de Prut: PSRM pierde voturi! Șase partide ar accede în Parlament, dacă ar avea loc alegeri anticipate! Așa o fi?