Sondaj dincolo de Prut: PSRM pierde voturi! Șase partide ar accede în Parlament, dacă ar avea loc alegeri anticipate! Așa o fi?

Cel puțin șase partide ar accede în Parlamentul R. Moldova, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare. Așa arată datele unui sondaj realizat Compania CBS Research, la comanda ONG-ului „WatchDog.MD”, transmite Romanian Global News.

Potrivit cercetării sociologice, cel mai îngrijorător este faptul că 60% dintre respondenți nu au o opțiune de vot sau au spus că nu vor ieși la vot.
Astfel, PSRM ar acumula cel mai bun rezultat în rândul celor cu opțiune de vot. Socialiștii au pierdut circa 6% din susținere în ultima lună, însă sunt pe primul loc cu 29,8%.

Aceștia sunt urmați de PAS cu 29,2%, PD – 11,4, Partidul Nostru – 6,1%, Platforma „DA” – 6,1 și PCRM – 5,3 la sută.
Sondajul a fost realizat telefonic, pe un eșantion de 1 003 respondenți, în perioada 5-11 mai curent. Marja de eroare a cercetării este de 3,1%.

Romanian Global News

Read Previous

PUN a dat STARTUL campaniei: „Ce înseamnă UNIREA cu România?”. 33 de ARGUMENTE pro. „Cred că 30 de ani de rătăciri „independente” v-au lămurit… Nu mai avem timp pentru altă viață”

Read Next

Ana Guțu: MAE al României va susține plenar promovarea proiectelor Departamentului pentru Relația cu R.Moldova