Breaking News :

Rusine Domnule Volodimir Zelenski! Nu vă mai fotografiați cu patrimoniul furat românilor în timp ce dați legi pentru asimilarea lor!

SUA s-au retras din OMS! Asociația Europeană de Patologie: nimeni nu a murit de coronavirus! Când se retrage și România din OMS? Cine răspunde penal pentru dezinformarea/manipularea populației și pagubele economice?

George Damian: Un Bucureşti debusolat în relaţia cu Chişinăul

Părintelui Milea către Președintele Iohannis: Aveți puterea de la Dumnezeu să dovediți în istoria românilor, că vă pasă de noi, că respectați cea mai mare sărbătoare creștină a românilor, Sfintele Paști

Analiză trustului de presă al Mapn: Dezinformările Moscovei, mai periculoase decât Covid-19

Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din Diaspora: Nu veniți acasă de Paște!

România nu mușcă din nada aruncată de Rusia la Chișinău. Sprijinul României va fi mai departe strict condiționat

Atenționare de călătorie în contextul răspândirii infecției cu COVID-19 – Spania, Germania, Franța

Trump suspendă pentru 30 de zile călătoriile din UE în SUA.Cetățenii străini care călătoresc din Europa nu mai pot intra în SUA

Donald Trump, cel mai informat om de pe planetă, liniștește demența mass-media cu coronavirusul: anul trecut, 37.000 americani au murit din cauza gripei comune… Nimic nu s-a închis, viața și economia merg mai departe

Deciziile luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență în Contextul epidemiei de coronavirus 2019-nCoV din România

Big Farma a cumpărat presa centrală și i-a impus cenzura! Aceasta a ignorat LANȚUL UMAN format din peste 5000 de oameni jurul Parlamentului de sâmbătă, 7 martie, din timpul protestului anti-vaccinare obligatorie

Scrisoarea prin care 50 de medici cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii. Dr. Vasile Astărăstoae și Dr. Pavel Chirilă, printre semnatari

De ce NU trebuie să fim vaccinați OBLIGATORIU. Pe scurt, ca să înțeleagă tăt omu’

„Unioniştii cer Academiei de Ştiinţe a Moldovei să ia o poziţie tranşantă după declaraţiile lui Igor Dodon de a înlocui limba română cu aşa-zisa limbă moldovenească”. Academia Română a facut-o!

Ludovic Orban, apel la românii din Italia: „Să nu mai vină în România decât în situații absolut urgente”

iulie 13, 2020

Medic celebru din Milano: „Virusul nu mai există din punct de vedere clinic, blocarea Italiei este inutilă”

„Din punct de vedere clinic, coronavirusul nu mai există”. Este declarația fermă profesorului Alberto Zangrillo, medic primar, directorul de terapie intensivă la spitalul San Raffaele din Milano, făcută în emisiunea „Mezz’ora in più”, de pe Rai3, condusă de Lucia Annunziata, transmite www.gazetaromaneasca.com, preluat de Romanian Global News.
Declarația lui Zangrillo a creat panică în studiou, toți au rămas uimiți: „Dacă doriți, vă voi spune adevărul și vă voi spune oficial, astfel încât toți italienii să se obișnuiască cu ideea”.
«Astăzi este 31 mai. În urmă cu aproximativ o lună am auzit epidemiologii spunând că se tem de un nou val și cine știe câte locuri de terapie intensivă trebuie să ocupe la sfârșitul lunii, la începutul lunii iunie. În realitate, virusul, practic, din punct de vedere clinic, nu mai există ».
Zangrillo a adăugat apoi: „Este ceea ce spune San Raffaele Life and Health University, spune un studiu realizat de virusologul și directorul Institutului de Virusologie, profesorul Clementi. Profesorul Silvestri o spune împreună cu Universitatea Emory din Atlanta ».
“Testele efectuate în ultimele 10 zile au o încărcătură virală, din punct de vedere cantitativ, absolut infinitesimală în comparație cu cele efectuate la pacienți în urmă cu una sau două luni”, a continuat el.
O adevărată bombă lansată profesor în studioul Rai 3. „Din punct de vedere clinic, virusul nu mai există”.
Zangrillo este cunoscut în Italia drept „medicul lui Berlusconi”, fiind cel care a ţinut sub observaţie starea de sănătate a fostului şef al guvernului italian.
Lucia Annunziata i-a atras atenția lui Zangrillo că sentința pe care a spus-o este foarte puternică, dar managerul de la San Raffaele răspunde: „O semnez, toată Italia trebuie să stea calmă”.
„De trei luni, toată lumea ne arată o serie de numere care au zero dovezi, care au valoare zero. Ce au adus toate acestea? Au blocat Italia. Trebuie să ne întoarcem într-o țară normală, deoarece există toate dovezile că Italia poate reveni la o viață normală de azi “.
„Cu o lună în urmă am auzit un profesor din Boston, care este un epidemiolog-statistician pe nume Vespignani, condiționând alegerile guvernului, spunând că trebuie construite 151 de mii de locuri de terapie intensivă.
Acest lucru nu este bine, pentru că este o aberație, pentru că terorizarea țării este ceva pentru care cineva trebuie să-și asume responsabilitatea.
Deoarece camerele noastre de urgență și unitățile noastre de terapie intensivă sunt goale și pentru că Mers și Sars, cele două epidemii anterioare, au dispărut pentru totdeauna și de aceea este de dorit ca acest lucru să se întâmple și pentru a treia epidemie de coronavirus ».
„Va trebui să fim foarte atenți, să ne pregătim, să nu ne omorâm singuri”, a replicat Franco Locatelli, președintele Consiliului Superior al Sănătății și membru al comitetului științific tehnic: „Nu pot decât să exprim o mare surpriză și o nedumerire absolută”.

Citiți și: https://ziarulromanesc.de/germania/inalt-functionar-guvernamental-din-germania-covid-19-este-o-alarma-falsa-suspendat-din-functie/

Romanian Global News

Read Previous

Serbarea de 1 iunie a copiilor români de la Paraclisul „Adormirea Maicii Domnului” de la Roma

Read Next

Ministrul ungar de externe ferm: De îndată ce etnicii maghiari din Transcarpatia vor spune că aceste chestiuni au fost rezolvate, Ungaria va înceta să blocheze reuniunile Consiliului NATO-Ucraina