Breaking News :

Rusine Domnule Volodimir Zelenski! Nu vă mai fotografiați cu patrimoniul furat românilor în timp ce dați legi pentru asimilarea lor!

SUA s-au retras din OMS! Asociația Europeană de Patologie: nimeni nu a murit de coronavirus! Când se retrage și România din OMS? Cine răspunde penal pentru dezinformarea/manipularea populației și pagubele economice?

George Damian: Un Bucureşti debusolat în relaţia cu Chişinăul

Părintelui Milea către Președintele Iohannis: Aveți puterea de la Dumnezeu să dovediți în istoria românilor, că vă pasă de noi, că respectați cea mai mare sărbătoare creștină a românilor, Sfintele Paști

Analiză trustului de presă al Mapn: Dezinformările Moscovei, mai periculoase decât Covid-19

Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din Diaspora: Nu veniți acasă de Paște!

România nu mușcă din nada aruncată de Rusia la Chișinău. Sprijinul României va fi mai departe strict condiționat

Atenționare de călătorie în contextul răspândirii infecției cu COVID-19 – Spania, Germania, Franța

Trump suspendă pentru 30 de zile călătoriile din UE în SUA.Cetățenii străini care călătoresc din Europa nu mai pot intra în SUA

Donald Trump, cel mai informat om de pe planetă, liniștește demența mass-media cu coronavirusul: anul trecut, 37.000 americani au murit din cauza gripei comune… Nimic nu s-a închis, viața și economia merg mai departe

Deciziile luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență în Contextul epidemiei de coronavirus 2019-nCoV din România

Big Farma a cumpărat presa centrală și i-a impus cenzura! Aceasta a ignorat LANȚUL UMAN format din peste 5000 de oameni jurul Parlamentului de sâmbătă, 7 martie, din timpul protestului anti-vaccinare obligatorie

Scrisoarea prin care 50 de medici cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii. Dr. Vasile Astărăstoae și Dr. Pavel Chirilă, printre semnatari

De ce NU trebuie să fim vaccinați OBLIGATORIU. Pe scurt, ca să înțeleagă tăt omu’

„Unioniştii cer Academiei de Ştiinţe a Moldovei să ia o poziţie tranşantă după declaraţiile lui Igor Dodon de a înlocui limba română cu aşa-zisa limbă moldovenească”. Academia Română a facut-o!

Ludovic Orban, apel la românii din Italia: „Să nu mai vină în România decât în situații absolut urgente”

iulie 13, 2020

Legături periculoase între Partidul Democrat și Black Lives Matter. Un site american spune că a găsit conexiunile financiare dintre Joe Biden, democrați și Black Lives Matter

Site-ul american National Pulse vine cu o dezvăluire de senzație: donațiile către mișcarea Black Lives Matter provin de la aceeași platformă de strângere de fonduri online, Act Blue, creată special pentru Partidul Democrat. Același Act Blue este azi principalul canal de finanțare pentru cursa democratului Joe Biden la Casa Albă. La urma urmei, ideologia este comună: în primul rând agenda LGBT și avortul. Două teme care par să vină în contradicție cu numele BLM.

Tot mai multe voci, nemanipulate de presa mainstream, s-au întrebat cât de spontane și cine s-ar putea afla în spatele protestelor violente care au urmat uciderii afro-americanului George Floyd. Proteste sub umbrela anti rasismului, cel puțin așa a fost pentru unii dintre cei care au participat la ele cu bună credință, dar care, în practică, au constituit un teren fertil pentru grupări anarhiste ( Antifa), neo-marxiști și propagandiști anti Trump, considerat de americani un soi de „rasist”.

De asemenea, este știut că și sub alți președinți americani au avut loc tragedii similare, în care și-au pierdut viața cetățeni de culoare, dar nu s-au soldat cu o astfel de mobilizare națională și cu un ecou mediatic atât de mare și cu o undă de șoc care s-a propagat până în Europa.

National Pulse scrie însă că, dincolo de orice speculații, un lucru este cert: donațiile pentru mișcarea Black Lives Matter pleacă de la aceeași platformă de strângere de fonduri online, ActBlue, care servește în mod special campaniilor Partidului Democrat și care astăzi reprezintă principalul canal de finanțare pentru cursa democratului Joe Biden la prezidențiale. Descoperirea, ușor de verificat de către oricine, are o conexiune la Internet, notează site-ul citat.

Dacă accesați site-ul Black Lives Matter, unde s-a atașat și campania care solicită „Defund the Police” și faceți clic pe butonul „Donate”, sunteți redirecționat către o pagină gestionată de ActBlue. În cazul în care sunteți întâmpinat de acest mesaj: „Apreciem sprijinul dvs. pentru mișcare și lupta noastră continuă pentru a pune capăt violenței aprobate de stat, pentru eliberarea negrilor și pentru a pune capăt supremației albe pentru totdeauna”.

Fondată în 2004, ActBlue sprijină colectarea de fonduri atât ale democraților, cât și ale organizațiilor progresiste. Puterea sa economică a devenit atât de mare încât i-a determinat pe republicani să creeze, în 2019, o platformă rivală, WinRed.

Numele celor două platforme reflectă polarizarea dintre cele două partide tradiționale americane, „albastru” și „roșu”.

Și BLM se află acum printre primele. Acest lucru nu înseamnă că donațiile către BLM se duc direct la democrați sau invers, dar este clar că ActBlue este un liant suplimentar al afinităților politice și ideologice dintre mișcarea fondată în 2013 și Partidul Democrat.
Începând cu 21 mai 2020, ActBlue a alocat deja suma de peste 119 milioane de dolari pentru campania „Biden președinte” (suma colectată se apropie de 180 de milioane), adică cei mai mulți bani din campaniile de finanțare ale candidatului democrat pentru Casa Albă, care e cu câteva zeci de milioane de dolari mai mare decât numărul adunat pentru toate celelalte inițiative de strângere de fonduri pro Biden.
Pe lângă Biden, ActBlu a vărsat găleți de bani campaniilor elecorale ale altor democrați, precum Bernie Sanders (peste186 milioane USD pentru „Bernie 2020”, Elizabeth Warren și Pete Buttigieg, toți cei trei susținători radicali ai avortului, dar care între timp s-au retras din cursa alegerilor primare din cadrul partidului.

Romanian Global News

Read Previous

O problemă de securitate națională a Românei ridicată de Le Figaro: „România se goleşte de forţele active”. Ce fac autoritățile române?

Read Next

Pr. Visarion Alexa: „Cel mai important lucru pe lumea aceasta este să ajungem să iubim un om aşa cum este el”