Breaking News :

Rusine Domnule Volodimir Zelenski! Nu vă mai fotografiați cu patrimoniul furat românilor în timp ce dați legi pentru asimilarea lor!

SUA s-au retras din OMS! Asociația Europeană de Patologie: nimeni nu a murit de coronavirus! Când se retrage și România din OMS? Cine răspunde penal pentru dezinformarea/manipularea populației și pagubele economice?

George Damian: Un Bucureşti debusolat în relaţia cu Chişinăul

Părintelui Milea către Președintele Iohannis: Aveți puterea de la Dumnezeu să dovediți în istoria românilor, că vă pasă de noi, că respectați cea mai mare sărbătoare creștină a românilor, Sfintele Paști

Analiză trustului de presă al Mapn: Dezinformările Moscovei, mai periculoase decât Covid-19

Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din Diaspora: Nu veniți acasă de Paște!

România nu mușcă din nada aruncată de Rusia la Chișinău. Sprijinul României va fi mai departe strict condiționat

Atenționare de călătorie în contextul răspândirii infecției cu COVID-19 – Spania, Germania, Franța

Trump suspendă pentru 30 de zile călătoriile din UE în SUA.Cetățenii străini care călătoresc din Europa nu mai pot intra în SUA

Donald Trump, cel mai informat om de pe planetă, liniștește demența mass-media cu coronavirusul: anul trecut, 37.000 americani au murit din cauza gripei comune… Nimic nu s-a închis, viața și economia merg mai departe

Deciziile luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență în Contextul epidemiei de coronavirus 2019-nCoV din România

Big Farma a cumpărat presa centrală și i-a impus cenzura! Aceasta a ignorat LANȚUL UMAN format din peste 5000 de oameni jurul Parlamentului de sâmbătă, 7 martie, din timpul protestului anti-vaccinare obligatorie

Scrisoarea prin care 50 de medici cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii. Dr. Vasile Astărăstoae și Dr. Pavel Chirilă, printre semnatari

De ce NU trebuie să fim vaccinați OBLIGATORIU. Pe scurt, ca să înțeleagă tăt omu’

„Unioniştii cer Academiei de Ştiinţe a Moldovei să ia o poziţie tranşantă după declaraţiile lui Igor Dodon de a înlocui limba română cu aşa-zisa limbă moldovenească”. Academia Română a facut-o!

Ludovic Orban, apel la românii din Italia: „Să nu mai vină în România decât în situații absolut urgente”

iulie 13, 2020

Românii, jigniți în direct la un post de radio din UK: „Aici nu e România, nu jefuim oameni”

Steven Carpenter, un prezentator de radio din Somerset, Anglia, a fost suspendat după ce a făcut mai multe comentarii „rasiste”, în timpul unei dispute cu o firmă de taxi condusă de un român, transmite www.ziarulromanesc.net, preluat de Romanian Global News.

Potrivit BBC, DJ-ul a prezentat scuze, spunând că a făcut remarcile „într-un moment de nebunie”.
Disputa a avut loc la telefon și pe Facebook. Radio Ninesprings, post din Yeovil (Somerset), a primit reclamații după acțiunile lui Carpenter.

Proprietarii firmei au spus că remarcile, în care românii erau numiți „vampiri”, au fost „rasiste”. Postul de radio efectuează acum o anchetă.

Plymouth: Taximetrist român, agresat de doi pasageri. I-au spart nasul și i-au adresat remarci rasiste

Marius Virgil, proprietar al Dracula Taxis, a declarat că Steven Carpenter l-a sunat pe 15 iunie, în jurul orei locale 01.00, cerând o mașină și că l-a „abuzat” la telefon, după ce i-a spus cât va costa cursa.
„La telefon, a strigat la mine să tac și mi-a spus că, la radio, îmi va închide afacerea”, a spus Virgil. „M-a sunat de mai multe ori și tot spunea «Nu știi cine sunt, sunt Steve Carpenter», dar nu știam cine este și era foarte nepoliticos”, a declarat românul.

După apeluri, prezentatorul a scris pe Facebook că cei de la Dracula Taxis sunt „vampiri”, comentariu în urma căruia proprietarul companiei de taxi l-a numit pe Carpenter rasist. Carpenter a continuat: „Aceasta este Marea Britanie, nu România, nu jefuim oamenii aici”.

Prezentatorul de radio a spus apoi că a acționat „într-un moment de nebunie”, după ce a băut până la ora 03.00. „Regret foarte mult totul și prezint scuze sincere tuturor celor implicați”, a spus el.

Într-un comunicat, managerul Steve Haigh a transmis că postul se disociază de remarcile făcute de Carpenter.

Romanian Global News

Read Previous

Pr. Visarion Alexa: „Cel mai important lucru pe lumea aceasta este să ajungem să iubim un om aşa cum este el”

Read Next

Slujbă de pomenire pentru eroii români din Haguenau