Breaking News :

Rusine Domnule Volodimir Zelenski! Nu vă mai fotografiați cu patrimoniul furat românilor în timp ce dați legi pentru asimilarea lor!

SUA s-au retras din OMS! Asociația Europeană de Patologie: nimeni nu a murit de coronavirus! Când se retrage și România din OMS? Cine răspunde penal pentru dezinformarea/manipularea populației și pagubele economice?

George Damian: Un Bucureşti debusolat în relaţia cu Chişinăul

Părintelui Milea către Președintele Iohannis: Aveți puterea de la Dumnezeu să dovediți în istoria românilor, că vă pasă de noi, că respectați cea mai mare sărbătoare creștină a românilor, Sfintele Paști

Analiză trustului de presă al Mapn: Dezinformările Moscovei, mai periculoase decât Covid-19

Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din Diaspora: Nu veniți acasă de Paște!

România nu mușcă din nada aruncată de Rusia la Chișinău. Sprijinul României va fi mai departe strict condiționat

Atenționare de călătorie în contextul răspândirii infecției cu COVID-19 – Spania, Germania, Franța

Trump suspendă pentru 30 de zile călătoriile din UE în SUA.Cetățenii străini care călătoresc din Europa nu mai pot intra în SUA

Donald Trump, cel mai informat om de pe planetă, liniștește demența mass-media cu coronavirusul: anul trecut, 37.000 americani au murit din cauza gripei comune… Nimic nu s-a închis, viața și economia merg mai departe

Deciziile luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență în Contextul epidemiei de coronavirus 2019-nCoV din România

Big Farma a cumpărat presa centrală și i-a impus cenzura! Aceasta a ignorat LANȚUL UMAN format din peste 5000 de oameni jurul Parlamentului de sâmbătă, 7 martie, din timpul protestului anti-vaccinare obligatorie

Scrisoarea prin care 50 de medici cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii. Dr. Vasile Astărăstoae și Dr. Pavel Chirilă, printre semnatari

De ce NU trebuie să fim vaccinați OBLIGATORIU. Pe scurt, ca să înțeleagă tăt omu’

„Unioniştii cer Academiei de Ştiinţe a Moldovei să ia o poziţie tranşantă după declaraţiile lui Igor Dodon de a înlocui limba română cu aşa-zisa limbă moldovenească”. Academia Română a facut-o!

Ludovic Orban, apel la românii din Italia: „Să nu mai vină în România decât în situații absolut urgente”

iulie 13, 2020

Adrian Pătrușcă în EVZ.ro: Motivul pentru care Michael Flynn a fost lucrat de FBI este acela că voia să divulge corupția directorului CIA al lui Obama

Sidney Powell, avocata lui Michael Flynn, a declarat că clientul său, în calitate de consilier pentru securitate națională al președintelui Trump, intenționa să verifice conturile comunității de informații americane, scrie Adrian Pătrușcă în www.evz.ro, preluat de Romanian Global News.

Un articol senzațional al lui Thomas Lifson în American Thinker.

Sidney Powell, tenacea avocată care a pus capăt abuzurilor judiciare la adresa clientului său, general-locotenentul Michael Flynn, afirmă că s-a dorit demolarea lui pentru că intenționa să ancheteze ceea ce credea că este un caz grav de corupție la CIA sub direcția lui John Brennan.
Publicația Lifezette scrie:
„Sydney Powell, avocata general-locotenentului în retragere Michael Flynn, a declarat că clientul său, în cadrul funcției sale de consilier pentru securitate națională al Casei Albe, era gata să verifice conturile comunității de informații americane.
„Potrivit fostei Procuroare Generale, în bună parte acesta a fost motivul pentru care agenții federali i-au întins o capcană dlui Flynn.
„Dna Powell a declarat într-un interviu radio, la emisiunea «Vickie McKenna Show» că clientului său i s-a întins o capcană pentru că amenințase să denunțe fărădelegile unor înalți responsabili din serviciile de informații ai administrației Obama.
„«El urma să audieze agențiile de informații deoarece știa că Brennan și anturajul său au deturnat miliarde de dolari, care nu apăreau în evidențele contabile», a declarat dna Powell, referindu-se la fostul director al CIA, John Brennan.”
Nu am informații specifice despre acest subiect, dar secretul necesar muncii de informații și contraspionajului, atunci când este combinat cu practica de a folosi contractanții externi pentru activități clasificate top secret, deschide ușa pentru o corupție financiară potențială, pur și simplu pentru că secretul poate să-i împiedice pe auditori să ancheteze și să acționeze eficient.
Sidney Powell se bucură de o uriașă credibilitate și, în opinia mea, ea nu ar fi pomenit această poveste dacă nu ar fi fost bazată pe dovezi.
Recomand călduros lecturarea memoriilor unui agent secret al CIA, în retragere, Ishmael Jones, „The Human Factor: Inside the CIA’s Dysfunctional Intelligence Culture”, în care autorul discută despre ușa deschisă corupției în această agenție. Este o carte fascinantă care, mai mult decât tot ce am citit, explică eșecurile la mai multe niveluri ale CIA.
Autorul cărții notează că John Brennan a fost președintele unui important contractant al CIA:
„(…) societatea care a elaborat listele de supraveghere electronică pentru guvern și care ar fi fost implicată direct în eșecul de la Detroit (tentativa ratată a unui terorist de a arunca în aer un Boeig Jumbo 747), The Analysis Corporation (TAC) este societatea de informații pe care Brennan a condus-o din 2005 până în 2009, înainte de a se alătura administrației Obama.
„La acea vreme, TAC era un actor cheie în sistemul de supraveghere mondial, care cuprindea Transportation Security Administration, Departamentul de Stat și Centrul Antitero al CIA. Iar în ultima săptămână (octombrie 2015), societatea a revenit în actualitate după ce WikiLeaks a publicat un raport al CIA despre societate în cadrul unei vaste scurgeri de mail-uri descoperite de un licean care piratase contul personal al lui Brennan de pe AOL.
„Raportul de pe AOL se referă la un contract al CIA pentru care societatea lui Brennan a făcut o oferă dar pe care l-a pierdut în 2007, în timp ce el era încă CEO. Raportul subliniază că Brennan ar fi știut mult mai multe despre rolul TAC în incidentul de la Detroit decât a lăsat să se înțeleagă din poziția sa publică.
„Și mai surprinzător, însă, el arată că biroul de contracte al CIA credea că TAC era incapabilă din punct de vedere tehnic, necinstită intelectual și că depindea puternic de o mână de foști funcționari – precum Brennan și fostul său șef, George Tenet – pentru a-și face loc în lumea mizelor înalte a contractelor de informații.
„În esență, responsabilii CIA au conchis că Brennan și alți foști responsabili ai CIA care lucrau pentru TAC și sub-contractorii săi au furnizat «informații de inițiați» biroului lor de achiziții.
„Aceasta ar putea constitui o violare a regulilor federale de comportament pe piețe, care, potrivit experților juridici și legilor privind contractele, interzic «divulgarea neautorizată» a unor asemenea informații înaintea atribuirii unui contract de către persoane care «au lucrat pentru guvern, au acționat în numele lui sau l-au consiliat».”
Indiferent care sunt faptele, o anchetă serioasă este justificată și ea ar trebui loc de îndată ce generalul Flynn va prezenta un fundament probatoriu.

Romanian Global News

Read Previous

Biblioteca Metropolitană București va trimte cărți în R. Moldova prin intermediul DRRM

Read Next

Acad. Ioan Aurel Pop: „Nu suntem la capătul istoriei, dar cred că am pierdut busola”