SUA s-au retras din OMS! Asociația Europeană de Patologie: nimeni nu a murit de coronavirus! Când se retrage și România din OMS? Cine răspunde penal pentru dezinformarea/manipularea populației și pagubele economice?

Organizația Mondială a Sănătății, principalul vector de influență al cercurilor de interese mondiale anticreștine și a Chinei, care doresc resetarea valorilor civilizației umane pentru a le spori profiturile și a mări controlul asupra populației a fost recunoscut drept inamic public de către Președintele SUA, transmite Romanian Global News.

Președintele Donald Trump a lansat oficial procedura de retragere a Statelor Unite din OMS. „Congresul a primit notificarea că președintele a retras oficial Statele Unite din OMS în plină pandemie”, a scris pe Twitter Robert Menendez, membru democrat al Comisiei pentru afaceri externe din Senatul SUA.

Notificarea a fost trimisă secretarului general al ONU, Antonio Guterres, „care este depozitarul OMS”, au menționat responsabili americani.

Națiunile Unite au confirmat, de asemenea, că au primit luni scrisoarea de retragere a SUA din OMS.

Minciunile legate de “morții de coronavirus”

În cadrul unui seminar al Asociației Europene de Patologie s-a discutat despre părerea patologilor cu privire la COVID-19. Patologii din Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania au ajuns la concluzia că nimeni nu a murit de coronavirus, scrie https://www.gandul.ro, citând bpa-pathology.com.
În opinia patologilor, pentru a susține că o persoană a murit din cauza COVID-19, este necesar să se stabilească o reacție inflamatorie care a dus la moarte fără alte boli incompatibile cu viața. Până acum, nu au existat astfel de cazuri,
Aceștia susțin că nu există semne patomorfologice specifice ale leziunilor coronavirusului pe țesuturile umane. Asta înseamnă că nu există nicio diferență în autopsie între o persoană care a murit de coronavirus și una care a murit în urma unei infecții virale sezoniere.
De asemenea, în opinia patologilor europeni, Organizația Mondială a Sănătății a făcut greșeala când a declarat o pandemie, întrucât nu a existat. La indicațiile OMS, în Bulgaria au fost făcute doar trei autopsii, lucru pe care patologii îl consideră greșit.
„Când avem o imagine nouă cauzată de un virus nou, logica este să facem autopsii tuturor pentru a aduna informații maxime despre noua boală. Acest comportament al OMS poate fi definit drept criminal”, susțin aceștia.
Patologii spun că pacienții care suferă de alte boli au avut de suferit pentru că resursele sistemului de sănătate au fost direcționate către cazurile de coronavirus.
„Pacienții sunt speriați și nu solicită ajutor medical, multe cazuri rămân nediagnosticate. Aceasta înseamnă că, dacă a existat cancer in situ (în stadiul inițial) după două luni, este posibil să fi devenit invaziv și să treacă la etapa următoare. Acest lucru va crea mai multe probleme de sănătate decât coronavirus”, mai cred ei.

Citiți și :

https://www.mediafax.ro/economic/plus-de-434-miliarde-s-pentru-cei-mai-bogati-oameni-ai-americii-in-timpul-pandemiei-cine-sunt-marii-castigatori-ai-ultimelor-doua-luni-19169065

https://www.mediafax.ro/economic/milionarul-pe-care-pandemia-l-a-facut-miliardar-cine-sunt-afaceristii-care-au-castigat-de-pe-urma-coronavirusului-si-cum-au-reusit-19119122

Romanian Global News

Read Previous

Agentura rusă de la Chișinău în spatele campaniei de dezinformare legată de ajutorul României pentru basarabeni

Read Next

Milioane de români au fost interceptați de SRI. Sumele necesare pentru aceste activităţi desfăşurate în aceşti ani ar putea depăşi un total de sute de miliarde de lei