Breaking News :

Propunerile grupului de reflecție al Academiei Române pentru atenuarea CRIZEI provocate de COVID – 19: „România în și după pandemie”

Cine sunt cei care cenzurează Facebook-ul în România. Guvernul şi MAI neagă, Uniunea Ziariştilor reacţionează: “Presa nu e teroristă”

Guşă: „Manipulare şi minciună dovedite!“Testele COVID-19 din România, lipsite de acurateţe: „Toţi bolnavii erau, de fapt, sănătoşi!“ Cine are interes să izoleze românii de restul lumii!

Noi proteste în București! „Libertate, libertate”, „Jos dictatura”, „Nu ne este frică”, „Opriți legea”, au scandat protestatarii

Rușine, Domnule Volodimir Zelenski! Nu vă mai fotografiați cu patrimoniul furat românilor în timp ce dați legi pentru asimilarea lor!

SUA s-au retras din OMS! Asociația Europeană de Patologie: nimeni nu a murit de coronavirus! Când se retrage și România din OMS? Cine răspunde penal pentru dezinformarea/manipularea populației și pagubele economice?

George Damian: Un Bucureşti debusolat în relaţia cu Chişinăul

Părintelui Milea către Președintele Iohannis: Aveți puterea de la Dumnezeu să dovediți în istoria românilor, că vă pasă de noi, că respectați cea mai mare sărbătoare creștină a românilor, Sfintele Paști

Analiză trustului de presă al Mapn: Dezinformările Moscovei, mai periculoase decât Covid-19

Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din Diaspora: Nu veniți acasă de Paște!

România nu mușcă din nada aruncată de Rusia la Chișinău. Sprijinul României va fi mai departe strict condiționat

Atenționare de călătorie în contextul răspândirii infecției cu COVID-19 – Spania, Germania, Franța

Trump suspendă pentru 30 de zile călătoriile din UE în SUA.Cetățenii străini care călătoresc din Europa nu mai pot intra în SUA

Donald Trump, cel mai informat om de pe planetă, liniștește demența mass-media cu coronavirusul: anul trecut, 37.000 americani au murit din cauza gripei comune… Nimic nu s-a închis, viața și economia merg mai departe

Deciziile luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență în Contextul epidemiei de coronavirus 2019-nCoV din România

Big Farma a cumpărat presa centrală și i-a impus cenzura! Aceasta a ignorat LANȚUL UMAN format din peste 5000 de oameni jurul Parlamentului de sâmbătă, 7 martie, din timpul protestului anti-vaccinare obligatorie

Scrisoarea prin care 50 de medici cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii. Dr. Vasile Astărăstoae și Dr. Pavel Chirilă, printre semnatari

De ce NU trebuie să fim vaccinați OBLIGATORIU. Pe scurt, ca să înțeleagă tăt omu’

„Unioniştii cer Academiei de Ştiinţe a Moldovei să ia o poziţie tranşantă după declaraţiile lui Igor Dodon de a înlocui limba română cu aşa-zisa limbă moldovenească”. Academia Română a facut-o!

Ludovic Orban, apel la românii din Italia: „Să nu mai vină în România decât în situații absolut urgente”

august 7, 2020

Pe ce se duc banii contribuabililor! Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) își creează propriul serviciu de dezinformare care să-i apere interesele

Fără să dea mai multe informații despre intențiile sale, OMS a anunțat că va reuni oameni de ştiinţă şi experţi din diverse domenii care vor lucra împreună pentru o inițiativă care seamănă foarte mult cu un serviciu de dezinformare, transmite Romanian Global News.

Astfel, vor fi cooptați experți în matematică, IT, sociologie, psihologie, sănătate și comunicare. Colaborarea se va concentra pe un nou domeniu de cercetare, pe care OMS îl numeşte „infodemiologie”’.
Directorul OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, pe care SUA îl suspectează că servește interesele Chinei, a avertizat la declanşarea pandemiei de coronavirus asupra unei „infodemii” care ameninţă să copleşească opinia publică cu o abundenţă de informaţii false, cu dezinformări și teorii ale conspiraţiei, adică mai precis cu informații ale unor medici renumiți care contrazic teoriile și aberațiile impuse de OMS prin “cutiile de rezonanță” pe care le are în toate statele lumii.

În acest context, infodemiologia îşi propune să studieze cum să fie gestionate cel mai bine acest tip de “amenințări”, adică teorii care contrazic părerea oficială a OMS. Indiferent dacă sunt adevărate sau false, cantităţile excesive de informaţii pot influenţa negativ sănătatea oamenilor, potrivit OMS. Acestea cresc stresul şi îi poate influența pe oameni să accepte sfaturi care s-ar putea dovedi eronate și chiar periculoase.
„Nu a fost niciodată mai clar faptul că comunicarea este o intervenţie publică importantă în sănătate care contribuie la controlul pandemiilor alături de epidemiologie, virologie şi managementul clinic”, se arată într-un comunicat al OMS. Informaţiile neclare şi înşelătoare ar putea afecta încrederea populației în autorităţile din domeniul sănătăţii, a indicat OMS.
„Cel mai dăunător aspect al infodemiei au fost informaţiile false şi distorsionate din partea unor persoane neautorizate. Acest lucru a dus la împărtăşirea unor informaţii periculoase şi care nu pot fi verificate”, se mai arată în comunicatul transmis.

OMS nu precizează însă cine autorizează un medic să spună adevărul, iar dacă acest adevăr este împotriva teoriilor OMS, această persoană este, evident, o persoană “neaurorizată”.
Pretențiile OMS și a cutiilor de rezonanță de tip Arafat, Rafila sau Străinu Cercel de a se constitui în instanțe supreme care să decidă ce este adevărat și ce nu, nu ascunde decât intenția dementă de a institui un control cvasitotal asupra popoarelor și de a limita drastic drepturile fundamentale.
Cel mai bine informat stat al lumii în legătură cu ce este cu adevărat OMS, adică SUA, a părăsit organizația, lucru care certifică nocivitatea și răul pe care OMS îl poate provoca lumii libere.

Romanian Global News

Read Previous

Proiect comun între o universitate din România și una din R. Moldova. Instituțiile vor achiziționa 80 aparate de tip defibrilator

Read Next

Dr. Ioan Cordoș: Coronavirusul este ucigaș pentru cei pe care i-ar ucide orice virus