Breaking News :

Cine sunt cei care cenzurează Facebook-ul în România. Guvernul şi MAI neagă, Uniunea Ziariştilor reacţionează: “Presa nu e teroristă”

Guşă: „Manipulare şi minciună dovedite!“Testele COVID-19 din România, lipsite de acurateţe: „Toţi bolnavii erau, de fapt, sănătoşi!“ Cine are interes să izoleze românii de restul lumii!

Noi proteste în București! „Libertate, libertate”, „Jos dictatura”, „Nu ne este frică”, „Opriți legea”, au scandat protestatarii

Rușine, Domnule Volodimir Zelenski! Nu vă mai fotografiați cu patrimoniul furat românilor în timp ce dați legi pentru asimilarea lor!

SUA s-au retras din OMS! Asociația Europeană de Patologie: nimeni nu a murit de coronavirus! Când se retrage și România din OMS? Cine răspunde penal pentru dezinformarea/manipularea populației și pagubele economice?

George Damian: Un Bucureşti debusolat în relaţia cu Chişinăul

Părintelui Milea către Președintele Iohannis: Aveți puterea de la Dumnezeu să dovediți în istoria românilor, că vă pasă de noi, că respectați cea mai mare sărbătoare creștină a românilor, Sfintele Paști

Analiză trustului de presă al Mapn: Dezinformările Moscovei, mai periculoase decât Covid-19

Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din Diaspora: Nu veniți acasă de Paște!

România nu mușcă din nada aruncată de Rusia la Chișinău. Sprijinul României va fi mai departe strict condiționat

Atenționare de călătorie în contextul răspândirii infecției cu COVID-19 – Spania, Germania, Franța

Trump suspendă pentru 30 de zile călătoriile din UE în SUA.Cetățenii străini care călătoresc din Europa nu mai pot intra în SUA

Donald Trump, cel mai informat om de pe planetă, liniștește demența mass-media cu coronavirusul: anul trecut, 37.000 americani au murit din cauza gripei comune… Nimic nu s-a închis, viața și economia merg mai departe

Deciziile luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență în Contextul epidemiei de coronavirus 2019-nCoV din România

Big Farma a cumpărat presa centrală și i-a impus cenzura! Aceasta a ignorat LANȚUL UMAN format din peste 5000 de oameni jurul Parlamentului de sâmbătă, 7 martie, din timpul protestului anti-vaccinare obligatorie

Scrisoarea prin care 50 de medici cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii. Dr. Vasile Astărăstoae și Dr. Pavel Chirilă, printre semnatari

De ce NU trebuie să fim vaccinați OBLIGATORIU. Pe scurt, ca să înțeleagă tăt omu’

„Unioniştii cer Academiei de Ştiinţe a Moldovei să ia o poziţie tranşantă după declaraţiile lui Igor Dodon de a înlocui limba română cu aşa-zisa limbă moldovenească”. Academia Română a facut-o!

Ludovic Orban, apel la românii din Italia: „Să nu mai vină în România decât în situații absolut urgente”

august 4, 2020

Întrețin autoritățile române regimul prorus al lui Dodon? De ce ajutoare necondiționate date “cetățenilor R. Moldova”, cu care își fac campanie primarii lui Dodon?

Am devenit mai români în Basarabia, dacă au fost reparate circa o mie de grădinițe, zeci de școli și instituții culturale? Este o întrebare care este pusă tot mai des de mințile lucide, proromânești din R. Moldova, transmite Romanian Global News.

Planul rusesc e simplu de tot — România să întrețină și să construiască statul antiromânesc R.Moldova, iar Moscovasă instaleze conducerile (cam după modelul cum RM întreține regimul criminal din Tiraspol).

Fosta Republică Federală Germania nu a dat nici un cent pentru fortificarea Republicii Democrate Germane! Mesajul totdeauna a fost același — doriți să trăiți ca în RFG,
atunci cereți Unirea cu RFG.

Oare nu se vede că România întărește cu milioane statul antiromânesc RM? Alegătorii lui Dodon beneficiază de investițiile românești, iarei, prin votul lor, au menținut RM în sfera de influență a Rusiei.
Pe microbuzele dăruite de România stau tot mai des agățate panglica coloradoși drapelul Rusiei.

Singura investiție pe care trebuie s-o facă România în Basarabia este mass-media românească. Să facă 3-4 holdinguri mass-media românești,cu politici editoriale elaborate de intelectualitatea basarabeană, nu de cosmopoliții/kominterniștii de la București.

România trebuie să facă și ea ceea ce face Rusia — bagă milioane în propagandă. Numai că în propaganda românească.

Altfel, banii fraților noștri sunt aruncați nu în vânt, ci în folosul dodoniștilor, adică a Rusiei, comentează cercuri ale intelectualității românești de peste Prut.

Romanian Global News

Read Previous

PUN lansează campania „Ce înseamnă Unirea cu România” la Chişinău

Read Next

SUA: şeful Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a fost cumpărat de guvernul chinez.. Adică șeful dr.Rafila și idolul lui Raed Arafat, trompete ale OMS în România!