Breaking News :

Propunerile grupului de reflecție al Academiei Române pentru atenuarea CRIZEI provocate de COVID – 19: „România în și după pandemie”

Cine sunt cei care cenzurează Facebook-ul în România. Guvernul şi MAI neagă, Uniunea Ziariştilor reacţionează: “Presa nu e teroristă”

Guşă: „Manipulare şi minciună dovedite!“Testele COVID-19 din România, lipsite de acurateţe: „Toţi bolnavii erau, de fapt, sănătoşi!“ Cine are interes să izoleze românii de restul lumii!

Noi proteste în București! „Libertate, libertate”, „Jos dictatura”, „Nu ne este frică”, „Opriți legea”, au scandat protestatarii

Rușine, Domnule Volodimir Zelenski! Nu vă mai fotografiați cu patrimoniul furat românilor în timp ce dați legi pentru asimilarea lor!

SUA s-au retras din OMS! Asociația Europeană de Patologie: nimeni nu a murit de coronavirus! Când se retrage și România din OMS? Cine răspunde penal pentru dezinformarea/manipularea populației și pagubele economice?

George Damian: Un Bucureşti debusolat în relaţia cu Chişinăul

Părintelui Milea către Președintele Iohannis: Aveți puterea de la Dumnezeu să dovediți în istoria românilor, că vă pasă de noi, că respectați cea mai mare sărbătoare creștină a românilor, Sfintele Paști

Analiză trustului de presă al Mapn: Dezinformările Moscovei, mai periculoase decât Covid-19

Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din Diaspora: Nu veniți acasă de Paște!

România nu mușcă din nada aruncată de Rusia la Chișinău. Sprijinul României va fi mai departe strict condiționat

Atenționare de călătorie în contextul răspândirii infecției cu COVID-19 – Spania, Germania, Franța

Trump suspendă pentru 30 de zile călătoriile din UE în SUA.Cetățenii străini care călătoresc din Europa nu mai pot intra în SUA

Donald Trump, cel mai informat om de pe planetă, liniștește demența mass-media cu coronavirusul: anul trecut, 37.000 americani au murit din cauza gripei comune… Nimic nu s-a închis, viața și economia merg mai departe

Deciziile luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență în Contextul epidemiei de coronavirus 2019-nCoV din România

Big Farma a cumpărat presa centrală și i-a impus cenzura! Aceasta a ignorat LANȚUL UMAN format din peste 5000 de oameni jurul Parlamentului de sâmbătă, 7 martie, din timpul protestului anti-vaccinare obligatorie

Scrisoarea prin care 50 de medici cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii. Dr. Vasile Astărăstoae și Dr. Pavel Chirilă, printre semnatari

De ce NU trebuie să fim vaccinați OBLIGATORIU. Pe scurt, ca să înțeleagă tăt omu’

„Unioniştii cer Academiei de Ştiinţe a Moldovei să ia o poziţie tranşantă după declaraţiile lui Igor Dodon de a înlocui limba română cu aşa-zisa limbă moldovenească”. Academia Română a facut-o!

Ludovic Orban, apel la românii din Italia: „Să nu mai vină în România decât în situații absolut urgente”

august 7, 2020

Ca si pe timpul bolșevicilor, cine nu este cu sistemul este reacționar! Andreea Bocelli: „Haideți să refuzăm aceste reguli, haideți să luăm câteva cărți, să ne întoarcem unii spre alții, să ne cunoaștem unii pe alții și să vorbim între noi!”

Tenorul Andrea Bocelli și-a atras un val de comentarii critice, insulte și chiar glume proaste pe seama handicapului de care suferă, după ce a îndrăznit să atace măsurile de restricție impuse de autoritățile de la Roma în timpul pandemiei de covid-19, scrie www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

Bocelli n-a fost cruțat pe rețelele de socializare, de liderii politici, dar nici de diverse voci din lumea artistică și pentru că a mărturisit că a încălcat în mod voluntar starea de urgență declarată în Italia, Scandalul a izbucnit după, ce în timpul unei ședințe speciale în Senatul italian, tenorul a povestit ccă s-a simțit umilit și jignit de măsurile de restricție impuse în propria țară. „Nu am putut să părăsesc casa, cu toate că nu am comis vreo crimă”, a dezvăluit artistul.

Bocelli a declarat că a făcut o formă mai ușoară a bolii COVID-19, iar, după ce s-a vindecat, a donat plasmă.

Andrea Bocelli a povestit că a fost testat pozitiv în luna martie și că a preferat, atunci, să păstreze secretă boala.

”Pandemia care a zguduit lumea m-a afectat, deși mai ușor, pe mine și pe alți membri ai familiei mele. Din respect față de cei pentru care infectarea cu virusul a avut consecințe mai grave am decis că ar fi mai bine să nu împărtășesc veștile. Nu am vrut să îmi alarmez inutil fanii și am preferat să protejez și confidențialitatea familiei mele”, a scris Andrea Bocelli pe pagina sa de socializare.

În Duminica Paștelui, Andrea Bocelli a cântat singur în fața unei catedrale din Milano, iar spectacolul său muzical a fost transmis live pe internet pentru cetățenii care îl ascultau de acasă. Concertul s-a numit Muzică pentru Speranță.

Nu e corect să stau în casă la vârsta mea”

Artistul de 61 de ani a făcut o serie de declarații referitoare la restricțiile impuse în pandemie la o conferință ținută în Senatul Italiei, la care au participat politicieni din opoziție. Bocelli a spus că a fost de acord cu acele reguli extreme fiindcă „nu cred că a fost corect și benefic sănătății mele să stau în casă la vârsta mea”.

„Am nevoie de soare și de vitamina D”, a mai spus artistul. Bocelli a sugerat că cetățenii ar trebui să refuze să respecte acele reguli.

„Deci, pentru ce era tot acest simț al gravității? Să refuzăm să respectăm această regulă. Hai să citim cărți, să ne mișcăm, să ne cunoaștem între noi, să vorbim, să dialogăm”, a mai spus Bocelli.

„Am o fată de 8 ani și este de neconceput ca acești copii să meargă la școală separați de o bucată de plexiglass și ascunși în spatele unei măști. Este de neimaginat ca școlile să fie închise atât de rapid, în timp ce cluburile de noapte să fie redeschise. Adică tinerii nu merg să învețe, în schimb merg să își disperseze crierii!”

În finalul discursului său, Andreea Bocelli i-a încurajat și pe alții să respingă carantina și izolarea, regulile de distanțare și, în schimb, să se întoarcă și să își vorbească unul altuia: „Haideți să refuzăm aceste reguli, haideți să luăm câteva cărți, să ne întoarcem unii spre alții, să ne cunoaștem unii pe alții și să vorbim între noi!”

Romanian Global News

Read Previous

Ziua Imnului Național al României! Imnul național, interpretat la nai de Nicolae Voiculeț alături de 40 de artiști, pe Caraiman, la Crucea Eroilor

Read Next

România, prima participare la Concéntrico, Festival Internațional de Arhitectură și Design din Spania