Breaking News :

Cine sunt cei care cenzurează Facebook-ul în România. Guvernul şi MAI neagă, Uniunea Ziariştilor reacţionează: “Presa nu e teroristă”

Guşă: „Manipulare şi minciună dovedite!“Testele COVID-19 din România, lipsite de acurateţe: „Toţi bolnavii erau, de fapt, sănătoşi!“ Cine are interes să izoleze românii de restul lumii!

Noi proteste în București! „Libertate, libertate”, „Jos dictatura”, „Nu ne este frică”, „Opriți legea”, au scandat protestatarii

Rușine, Domnule Volodimir Zelenski! Nu vă mai fotografiați cu patrimoniul furat românilor în timp ce dați legi pentru asimilarea lor!

SUA s-au retras din OMS! Asociația Europeană de Patologie: nimeni nu a murit de coronavirus! Când se retrage și România din OMS? Cine răspunde penal pentru dezinformarea/manipularea populației și pagubele economice?

George Damian: Un Bucureşti debusolat în relaţia cu Chişinăul

Părintelui Milea către Președintele Iohannis: Aveți puterea de la Dumnezeu să dovediți în istoria românilor, că vă pasă de noi, că respectați cea mai mare sărbătoare creștină a românilor, Sfintele Paști

Analiză trustului de presă al Mapn: Dezinformările Moscovei, mai periculoase decât Covid-19

Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din Diaspora: Nu veniți acasă de Paște!

România nu mușcă din nada aruncată de Rusia la Chișinău. Sprijinul României va fi mai departe strict condiționat

Atenționare de călătorie în contextul răspândirii infecției cu COVID-19 – Spania, Germania, Franța

Trump suspendă pentru 30 de zile călătoriile din UE în SUA.Cetățenii străini care călătoresc din Europa nu mai pot intra în SUA

Donald Trump, cel mai informat om de pe planetă, liniștește demența mass-media cu coronavirusul: anul trecut, 37.000 americani au murit din cauza gripei comune… Nimic nu s-a închis, viața și economia merg mai departe

Deciziile luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență în Contextul epidemiei de coronavirus 2019-nCoV din România

Big Farma a cumpărat presa centrală și i-a impus cenzura! Aceasta a ignorat LANȚUL UMAN format din peste 5000 de oameni jurul Parlamentului de sâmbătă, 7 martie, din timpul protestului anti-vaccinare obligatorie

Scrisoarea prin care 50 de medici cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii. Dr. Vasile Astărăstoae și Dr. Pavel Chirilă, printre semnatari

De ce NU trebuie să fim vaccinați OBLIGATORIU. Pe scurt, ca să înțeleagă tăt omu’

„Unioniştii cer Academiei de Ştiinţe a Moldovei să ia o poziţie tranşantă după declaraţiile lui Igor Dodon de a înlocui limba română cu aşa-zisa limbă moldovenească”. Academia Română a facut-o!

Ludovic Orban, apel la românii din Italia: „Să nu mai vină în România decât în situații absolut urgente”

august 4, 2020

Campanie pentru omul Rusiei de la primăria Chișinăului? Chiar nu se putea aștepta până după alegeri? Grăbiți rău investitorii ăștia din România…Or fi români?

Primăria mun.Chișinău a semnat un Acord de colaborare cu Asociația Investitorilor din România în R.Moldova, transmite Romanian Global News.

Documentul urmărește mai multe obiective, printre care dezvoltarea economică locală, îmbunătățirea și promovarea climatului de afaceri la nivel local, promovarea cooperării în susținerea parteneriatelor publice private în diverse domenii, identificarea și eliminarea barierelor instituționale în vederea dezvoltării economice a municipiului Chișinău, dar și atragerea investițiilor în municipiu Chișinău.
Potrivit prinarului comunist, Ion Ceban, omul Moscovei de la primăria Chișinău, scopul principal al parteneriatului este stabilirea unei colaborări durabile, în vederea promovării oportunităților de dezvoltare a mediului de afaceri din municipiul Chișinău.
Astfel, acordul semnat are următoarele obiective:

  • Dezvoltarea economică locala, îmbunătățirea și promovarea climatului de afaceri la nivel local. Susținerea și promovarea dezvoltării economice în municipiul Chișinău.
  • Promovarea cooperării în susținerea parteneriatelor publice private în diverse domenii.
  • Identificarea și eliminarea barierelor instituționale în vederea dezvoltării economice a municipiului Chișinău.
  • Promovarea politicilor, ce contribuie la îmbunătățirea și dezvoltarea infrastructurii de suport în afaceri, serviciilor și întreprinderilor locale.
  • Identificarea și promovarea modelelor europene de prestare a serviciilor și de funcționare a întreprinderilor municipale.
  • Promovarea imaginii pozitive a municipiului Chișinău, dezvoltarea sectorului privat și mediului investițional.
  • Atragerea investițiilor în municipiu Chișinău. Stabilirea și consolidarea legăturilor între autoritățile locale și potențialii investitori.
  • Conlucrarea cu partenerii internaționali ai Republicii Moldova, în vederea dezvoltării economice locale.
    Pe fondul războiului hibrid desfășurat de Rusia pe teritoriul R. Moldova “operațiunea” de la primărie, adică semnarea acordului, este una reușită. …Pentru a face și mai solidă imaginea de “manager” al omului plantat de Moscova la conducerea Chișinăului.

Romanian Global News

Read Previous

Ex-ambasador în România,diplomatul Mihai Gribincea: Misiunea OSCE în RM trebuie închisă, pentru că tratează Chișinăul și Tiraspolul pe picior de egalitate

Read Next

Deputatul Oazu Nantoi la Chișinău: Igor Dodon, este agent de influență al Federației Ruse, care are drept scop realizarea scenariului „Kozak-2”