Breaking News :

Propunerile grupului de reflecție al Academiei Române pentru atenuarea CRIZEI provocate de COVID – 19: „România în și după pandemie”

Cine sunt cei care cenzurează Facebook-ul în România. Guvernul şi MAI neagă, Uniunea Ziariştilor reacţionează: “Presa nu e teroristă”

Guşă: „Manipulare şi minciună dovedite!“Testele COVID-19 din România, lipsite de acurateţe: „Toţi bolnavii erau, de fapt, sănătoşi!“ Cine are interes să izoleze românii de restul lumii!

Noi proteste în București! „Libertate, libertate”, „Jos dictatura”, „Nu ne este frică”, „Opriți legea”, au scandat protestatarii

Rușine, Domnule Volodimir Zelenski! Nu vă mai fotografiați cu patrimoniul furat românilor în timp ce dați legi pentru asimilarea lor!

SUA s-au retras din OMS! Asociația Europeană de Patologie: nimeni nu a murit de coronavirus! Când se retrage și România din OMS? Cine răspunde penal pentru dezinformarea/manipularea populației și pagubele economice?

George Damian: Un Bucureşti debusolat în relaţia cu Chişinăul

Părintelui Milea către Președintele Iohannis: Aveți puterea de la Dumnezeu să dovediți în istoria românilor, că vă pasă de noi, că respectați cea mai mare sărbătoare creștină a românilor, Sfintele Paști

Analiză trustului de presă al Mapn: Dezinformările Moscovei, mai periculoase decât Covid-19

Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din Diaspora: Nu veniți acasă de Paște!

România nu mușcă din nada aruncată de Rusia la Chișinău. Sprijinul României va fi mai departe strict condiționat

Atenționare de călătorie în contextul răspândirii infecției cu COVID-19 – Spania, Germania, Franța

Trump suspendă pentru 30 de zile călătoriile din UE în SUA.Cetățenii străini care călătoresc din Europa nu mai pot intra în SUA

Donald Trump, cel mai informat om de pe planetă, liniștește demența mass-media cu coronavirusul: anul trecut, 37.000 americani au murit din cauza gripei comune… Nimic nu s-a închis, viața și economia merg mai departe

Deciziile luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență în Contextul epidemiei de coronavirus 2019-nCoV din România

Big Farma a cumpărat presa centrală și i-a impus cenzura! Aceasta a ignorat LANȚUL UMAN format din peste 5000 de oameni jurul Parlamentului de sâmbătă, 7 martie, din timpul protestului anti-vaccinare obligatorie

Scrisoarea prin care 50 de medici cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii. Dr. Vasile Astărăstoae și Dr. Pavel Chirilă, printre semnatari

De ce NU trebuie să fim vaccinați OBLIGATORIU. Pe scurt, ca să înțeleagă tăt omu’

„Unioniştii cer Academiei de Ştiinţe a Moldovei să ia o poziţie tranşantă după declaraţiile lui Igor Dodon de a înlocui limba română cu aşa-zisa limbă moldovenească”. Academia Română a facut-o!

Ludovic Orban, apel la românii din Italia: „Să nu mai vină în România decât în situații absolut urgente”

august 7, 2020

Deputatul Oazu Nantoi la Chișinău: Igor Dodon, este agent de influență al Federației Ruse, care are drept scop realizarea scenariului „Kozak-2”

„Igor Dodon, pe lângă faptul că este cel mai mincinos președinte al Republicii Moldova, mai este și agent de influență al Federației Ruse, care are drept scop realizarea scenariului „Kozak-2” (federalizarea R. Moldova – n.r.), o ramificație a proiectului „Yalta 2”, inițiat de Vladimir Putin, adică transformarea Republicii Moldova într-un cobai politic, unde va fi realizat scenariul „Kozak 2” care va fi impus ulterior Ucrainei pentru regiunile Donețk și Lugansk. Pentru mine, ca cetățean al Republicii Moldova, comportamentul lui Igor Dodon este umilitor și inadmisibil”, a declarat deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Oazu Nantoi, preluat de Romanian Global News.
Igor Dodon a „trădat interesele naționale” atunci când l-a numit „președintele Transnistriei” pe liderul nerecunoscut de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, pe care l-a primit regește la reședința de stat de la Condrița, pentru a discuta inclusiv despre instalarea unilaterală a unor posturi ilegale de control în Zona de Securitate de către regimul separatist.

Nantoi a amintit, de asemenea, că Igor Dodon l-a felicitat, încă pe 11 decembrie 2016, la puțin timp după ce a fost ales șef al statului, pe Krasnoselski pentru câștigarea așa-ziselor alegeri din stânga Nistrului.

Dodon trebuie cercetat penal pentru trădare de patrie din cauza acestei declarații, liderul Platformei „DA”, Andrei Năstase, anunțând că a depus un penal pentru modul cum președintele Igor Dodon „l-a tratat de la egal la egal, cu calificative neconstituționale, pe numitul Krasnoselski de la Tiraspol”.

Romanian Global News

Read Previous

Campanie pentru omul Rusiei de la primăria Chișinăului? Chiar nu se putea aștepta până după alegeri? Grăbiți rău investitorii ăștia din România…Or fi români?

Read Next

Alianța Familiilor din România: DEZINFORMAREA PUBLICISTICA